Ad Here
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
08 Σεπτέμβριος 2012

Πεντάστερος… ο Τέας

Προβολές: 1835

alt

Πεντάστερος… ο Τέας

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός του Μακρυχωρίου Λευτέρης Τέας την αναμέτρηση του Αετού με τον Παραπόταμο καθώς πέτυχε πέντε τέρματα και οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» σε μια πρόκριση εκ του ασφαλούς με το εντυπωσιακό 5-3!

Ματς συγκλονιστικό σε εξέλιξη όπου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τζανέκας, Κουκουτσέλος και Σερίφης.

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (Κ. Μπακατσής): Ζήκος, Τατίας, Γκόλιας, Κουκουτσέλος, Ζιούστης, Πάσχος, Τζανέκας (60΄ Σαρρής), Σερίφης Βασίλιεφ, Τάχας Λ. (60΄Μπρατάν), Αβραμούλης (85΄Γούργος).

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Γ. Λιάπης): Μόσιαλος, Παπαηλίας, Χριστιανίδης, Σουπεκιώτης, Χρόνης (80΄Θύμιου), Μυστακίδης, Γκομοσίδης, Τίκος, Γωγάκος (70΄Μπιτσαράς), Τέας, Μπουζώνας (52΄Ζαφειρούλης).


ΑΡΜΕΝΙΟ 1

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 3

Και πάλι με σημαντικές απουσίες παρατάχθηκε ο Δωτιέας Αγιάς αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση και κόντρα στο Αρμένιο επικρατώντας με 3-1.

Το σκορ άνοιξε ο Τζιόλας στο 44΄αλλά ο Καψούρης με το ξεκίνημα της επανάληψης έφερε το ματς στα ίσια.

Οι Αγιώτες πίεσαν στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμη τέρματα με τους Τσατσαλίδη και Σιμούλη.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Κ. Μάγγος-Δ. Κωστής): Βαϊτσης, Ρεντζας, Πολύζος, Τσακάλι, Κουρούμαλος, Ριζούλης, Ντακούλας, Κοταρέλας, Σιμούλης, Τσατσαλίδης, Τζιόλας.


ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ 0

ΜΕΛΙΒΟΙΑ 2

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο α΄μέρος ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας κατάφερε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση κερδίζοντας εκτός έδρας το Νέο Περιβόλι με 2-0.

Ο Δημήτρης Σουλιώτης ήταν αυτός που έκανε το 0-1 στο 18΄και οκτώ λεπτά αργότερα ο Κορδαλής διπλασίασε τα τέρματα του Φιλοκτήτη.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Μ. Ζιάκας): Γεωργούλας, Πενίκης, Σουλιώτης, Νούσιος, Σελήνης (50΄Καραμπούζης), Λούγκος, Σιμψιρής, Κορδαλής (55΄Λίταινας), Χρηστίδης, Σπανός, Καραντώνης (55΄Παπαχρήστος).


ΜΕΛΙΑ 2

ΝΙΚΗ ΝΙΚΗΣ 1

Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους η Ένωση Μελίας με τη Νίκη Νίκης, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 2-1 (κ.α. 0-0).

Αναμέτρηση στην οποία έλαμψε το άστρο του νεαρού Γαρυφαλλόπουλου ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της Μελίας (93΄και 99΄) και χάρισε την πρόκριση στους «κυανόλευκους» που αγνιζόταν από το 47΄με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χασιώτη. Η Νίκη είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν με τον Ώττα στο 95΄.

ΜΕΛΙΑ (Θ. Εμμανουήλ-Ν. Χατζημπύρος): Τερπος, Αθανασίου (107΄Σουλιώτης), Γαρυφαλλόπουλος, Τσιαδήμος, Παπαγεωργίου, Νάτσουλας, Ζησίοπουλος, Κόγιος (100΄Εμμανουήλ), Βάρσος (75΄Παγωνόπουλος), Χατζημπύρος, Χασιώτης.

ΝΙΚΗ ΝΙΚΗΣ (Η. Αρβανίτης): Μάνος, Νίδας (75΄Σαμ), Πετρίκης, Καψαλός, Σμυρλής, Βλαχόπουλος, Καρυπίδης, Τέγος (70΄Καλογιάννης), Δημητρίου, Πελεκάνος (110΄Κατσιάπας), Ώττας.


ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ 2

Π.Ο.Ε 4

Τα χρειάσθηκε… ο Π.Ο.Ε αλλά τελικά κατάφερε να υποτάξει τον σκληροτράχηλο Δολιχιακό επικρατώντας με 4-2 στην παράταση (κ.α. 2-2) και πανηγύρισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Σουγλή Κ. αλλά στο 53΄ο Ζηρδέλης έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 86΄ο Γεωργούλας θα βάλει ξανά σε θέση οδηγού τον Δολιχιακό αλλά στο 93΄ο Θανάσης οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί όπου ο Π.Ο.Ε κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο φινάλε με τους Καραγκούνη 117΄και Κουμπούρα 119΄.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Κ. Καζάκης):

alt

Γκάτας, Χαλκίδης, Σπάχος (45’ Γεωργούλας), Τριανταφύλλι, Ζιώγας, Καζάκης, Σουγλής Κ., Σουγλής Σ., Λιόλιος (65’ Τσάτσος), Τζήκας, Αλβανός (87’ Θεοδωράκης)

Π.Ο.Ε. (Ν. Φώλλας):

alt

Γκουτζουρέλας, Βάλλας, Λέτσιος (45’ Ζηρδέλης), Θανάσης, Κουμπούρας, Καραγκούνης (120’ Γκαλίτσιος), Γκαντούνας (34’ Στάθης), Σισμανίδης, Τσαλέμης, Τόλιος, Παπαποστόλου.


ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ 5

ΡΟΔΙΑΚΟΣ 2

Στην παράταση η νεανική Βερδικούσια κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ροδιακού επικρατώντας με 5-2 (κ.α. 2-2) κάνοντας την έκπληξη.

Το συγκρότημα του Κώστα Μπακλαβά παρουσίας ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε πανάξια στην πρόκριση, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μιχαλέ που πέτυχε χατ τρικ ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Αλέξανδρος Τσέτσιλας.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Κατίνας Η., Συνάπαλος Μ., Δήμκος Θ. (40΄Τάκας), Μούμος, Ζερδαλής, Κατίνας Ευθ. (60΄Συνάπαλος Χρ.), Ιγγλέζος Γ. (65΄Κόκκας), Βαρσάμης, Στατήρης, Μιχαλές, Τσέτσιλας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt