Χωρίς άγχος αλλά με πίστη…

Χωρίς άγχος αλλά με πίστη…
Μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Δόξας Αγίας Τριάδας για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η Δήμητρα Γιάννουλης συνεχίζει το ταξίδι της με επόμενο σταθμό τη Λαμία, ματς το οποίο θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ Λαμίας την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 16.30 με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα και πρωταθλήτρια του 4ου ομίλου της Δ΄Εθνικής.
Σε μια αναμέτρηση όπου το συγκρότημα των Γιάννη Μπουρνάκα-Βασίλη Μπακογιάννη είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης αλλά έχει δείξει πως στα δύσκολα τα καταφέρνει καλά και ανάλογα θέλει να πράξει και στο ματς αυτό όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι ιδιαίτερα αυξημένος.
Το θετικό είναι πως οι «πράσινοι» δείχνουν να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα ενώ έχουν ελαττωθεί κατά πολύ και τα προβλήματα μιας και οι Νεστορίδης και Βαϊτσης που ήταν “off”, πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Η Δήμητρα χωρίς φόβος και άγχος αλλά με πίστη για κάτι καλό θα ταξιδέψει στη Λαμία για να διεκδικήσει και πάλι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σφυρίζει… ο Τίκας
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Τριντάφυλλος Τίκος του συνδέσμου Ευρυτανίας με βοηθούς τους κ.κ. Τίκα Δ. και Κολοκώτσιο του ίδιου συνδέσμου.
Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Τερψιθέα…
Η διοίκηση της Δήμητρας Γιάννουλης, με τη λήξη και τυπικά του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, συγχαίρει την ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή και εύχεται ολόψυχα στη λαρισινή ομάδα την άνοδο, μέσω των αγώνων μπαράζ, στην Εθνική- Ερασιτεχνική Κατηγορία.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















