Ad Here
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
01 Σεπτέμβριος 2013

Φυσούσε… η πιτσιρικάδα του Τοξότη

Προβολές: 2354

alt

Φυσούσε… η πιτσιρικάδα του Τοξότη

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τι κι αν αποδυναμώθηκε αισθητά κατά τη μεταγραφική περίοδο, ο Τοξότης παραμένει μια υπολογίσιμη δύναμη με αρκετό νέο «αίμα» στη σύνθεση του και το απέδειξε περίτρανα πως έχει μέλλον στο επιβλητικό 5-1 κόντρα στον Λαρισαϊκό.

alt

Το συγκρότημα του Χρήστου Γκάτα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην πρόκριση. Στον αντίποδα ο Γιώργος Λυκοκώστας εντόπισε αρκετές αδυναμίες και σίγουρα το νεοσμυρνιώτικο συγκρότημα θέλει ακόμη δουλειά προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6΄ο Ντίνος Γκαραβέλης από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και στο 30΄ο Στέλιος Καραλής διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων».

Στο 59΄ο Γιώργος Τσανάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 64΄ο «γερόλυκος» Μανώλης Μπατσαράς με καταπληκτικό βολέ μείωσε σε 3-1.

alt

Όμως ο Τοξότης στο 68΄κατάφερε να πετύχει και ένα τέταρτο τέρμα και πάλι με τον Τσανά μετά από ωραία ατομική ενέργεια και αφού απέφυγε και τον Μπρούσια και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 85΄ο νεαρός Ταμανάκιας πανηγυρίζοντας το μάλιστα με χαρακτηριστικό τρόπο κάνοντας τούμπα… στον αέρα.

alt

Η διαιτησία

alt

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Άγης Μπουμαρσόπουλος που είχε βοηθούς τους κ.κ. Φακή και Δημόπουλο οι οποίοι όμως δεν απέφυγαν τις λανθασμένες υποδείξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας):

alt

Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Φαρμάκας, Σούμας, Ντόντος, Τάκε, Τσακουρίδης (79΄Κίτσιος), Μαύρος (56΄Παππάς), Τσανάς, Γκαραβέλης (69΄Ταμανάκιας).

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Γ. Λυκοκώστας):

alt

Μπρούσιας, Θεοχαρίδης, Κουρούκας, Γενιτσεφτσής, Ζάχος, Τρικάλης Η. (62΄ λ.τ Βασιλείου), Γιώργης (46΄Αποστολίδης), Μπατσαράς (73΄Κατσούλης), Τρικάλης Π., Γκιουρσάνης, Σιδηρόπουλος.


Κι άλλες αποχωρήσεις…

Σταύρος Σαμαράς και Γιάννης Μπαλογιάννης την κάνουν… για άλλες πολιτείες μιας και ο πρώτος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου και ο δεύτερος στον Τύρναβο, με τον Χρήστο Γκάτα να έχει επιπλέον δύο πονοκεφάλους μιας και οι δύο ήταν από τα βασικά γρανάζια της «κόκκινης» μηχανής.

Στον αντίποδα αποκτήθηκε ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Πεζής ο οποίος αγωνιζόταν στη Δήμητρα Αγιάς.


Ξεκίνημα για τους «μικρούς»…

Εξάλλου αύριο Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα βάσανα και για τους «μικρούς» της Ακαδημίας του Χρήστου Γκάτα στις 17.30 στις εγκαταστάσεις του “Baraze”.


Άλλοι τέσσερις στα «πράσινα»…

Σε τέσσερις ακόμη προσθήκες προχώρησε ο Λαρισαϊκός μιας και απέκτησε τους Ηρακλή Γκιουρσάνη (ΑΕΛ) Θανάση Γιώργη (Ακαδημία Γ. Πλίτση), Βασίλη Τζουβάρα (Αιγάνη) και Κώστα Γιαννακάρα (Άρης Αγίας Άννας).

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt