Έσπασε… το ρόδι η «Πέλα»

Έσπασε… το ρόδι η «Πέλα»
Την πρώτη της νίκη στον 1ο όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος πανηγύρισε η Πελασγιώτιδα μιας και επιβλήθηκε της Ανθούπολης με 2-1.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιπλάκη στο ξεκίνημα αλλά οι «πετεινοί» αντέδρασαν και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιόζεφ Γκουράι ο οποίος σκόραρε δις, κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να φτάσουν στην επικράτηση.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Σ. Κουτσαφτίκης):

Σουλιώτης, Κατσιάνης, Τζουρτζουκλής, Γκαραβέλας, Κώτσης, Τεμπέλης, Νυχτερίδας, Βλάχος, Χατζής, Πότος, Χριστοδούλου, Γκαραγκούνης, Μπάσιος. Πλιάγκας, Γκουράι.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Β. Καραφέρης):

Καραφέρης, Γκουντής, Καφανέλης, Αναγνώστης, Δουλόπουλος, Τσιπλάκης, Παυλίδης, Μπακανιάρης, Τσιαμπαλής, Καρατζούκος, Λασινέι, Χριστοδούλου, Μασούρας, Ταμουρίδης, Νίκου, Βαρνάς, Καραγιάννης, Ρέτζιος, Καφανέλης, Γαλάνης.

Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















