Για σένα κόουτς!!!

Για σένα κόουτς!!!
Η Ανθούπολη συνεχίζει τον καλπασμό της αφού υπέταξε και το αξιόμαχο Αβέρωφ με 2-0 και εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος.

Μια νίκη εξαιρετικά αφιερωμένη τόσο από τον τεχνικό Βαϊο Καραφέρη, όσο και από τους παίκτες της ομάδας στον αδικοχαμένο προπονητή Άρη Πατσή ο οποίος άφησε το στίγμα του στους «βυσσινί».

Σε ένα παιχνίδι που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον και παρά τον άσχημο αγωνιστικό χώρο της Ανθούπολης, οι δύο ομάδες πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις.

Για τους «βυσσινί» ο Δημήτρης Αναγνώστης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς ήταν αυτός που έκανε το 1-0 με πλασέ στο ξεκίνημα ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θωμάς Πάλλας με βοηθούς τους Βασίλη Σιαπλούλη και Γιάννη Γκαντούνα.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Β. Καραφέρης):

Βαρνάς, Αναγνώστης, Καφανέλης, Τσιαμπαλής, Χριστοδούλου, Καμπανιάρης, Νίκου, Κολαξής, Καρατζούκου, Πέμα, Λατσινέι, Μόσιαλος, Καφανέλης, Γαλάνης, Ταμουρίδης, Υζάι, Παυλίδης, Καραφέρης.
ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας):

Τζήκας Α., Τζήκας Δ., Λευκολόπουλος, Ντούρος, Γκουγκουλιάς, Τουλκερίδης, Ντέκας, Μπαντέλας, Αφεντούλης, Τάτσης, Βολιώτης, Τσερέπης, Κορώνας, Γκόνιαρης, Κουκουράβας, Στεργίου, Γραμμένος.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















