… με ανατροπή ο Λαρισαϊκός!

… με ανατροπή ο Λαρισαϊκός!
Με το δεξί… ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Λαρισαϊκός μιας και επιβλήθηκε της Πελασγιώτιδας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ-14.

Σε ένα παιχνίδι όπου και τα δύο συγκροτήματα πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις.

Οι «πετεινοί» πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Χατζή μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ κάνοντας το 0-1.

Όμως οι «πράσινοι» αντέδρασαν και αφού έφερα το ματς στα ίσια μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη, πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον Παράφορο.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αστέριος Κοσμάνος.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Δ. Στάθης):

Μπαλαμώτης, Μπουχλαριώτης, Καπετανάκης, Ιορδανίδης, Ελιζόπουλος Α., Παράφορος, Ζέβλας, Πατέτσιος, Μητρούλας, Κολαβέρ, Σαράφης, Κατσιγιάννης, Κίτσας, Μητρούλας, Ελιζόπουλος Π., Ανδρέου, Καζαντζής.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Θ. Κουτσαφτίκης):

Γκρίμπας, Χριστώνης, Μαλτεζάς, Μιγδάνης, Πέππας, Καπανίδης, Χατζής, Στασινός, Πλάκου, Καμπουρογιάννης, Καπούτσι, Χασιώτης, Διονυσίου, Μαλιαχώβας.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















