«Θέλουμε τα παιδιά να είναι πανέτοιμα όταν κληθούν…»

«Θέλουμε τα παιδιά να είναι πανέτοιμα όταν κληθούν…»
Ήρθε και ρίζωσε τα τελευταία χρόνια στη Νεάπολη, ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος αποτελώντας ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Ηρακλή Λάρισας.
Κι αν η προσφορά του στην ανδρική ομάδα είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη στο πλευρό του Χρήστου Χατζηλιάδη όπου έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές, τι να πει κανείς για την ακαδημία, εκεί όπου έχει βάλει το στίγμα του.
Πέρα από το στίγμα όμως, έχει βάλει πολλές ώρες δουλειάς, αγάπη, μεράκι και πάθος και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ως από τα χέρια του έχουν περάσει δεκάδες παιδιά τα οποία και διαπρέπουν.

Ο ίδιος ηγείται και της φετινής προσπάθειας της Κ16 όπου ξεκίνησε προετοιμασία εδώ και δύο μήνες, δίνοντας πλέον μια σειρά από φιλικούς αγώνες για το καλύτερο δυνατό μοντάρισμα. Τελευταία φιλική νίκη απέναντι στην Κ16 της μικτής ΕΠΣΛ, με τον νεαρό τεχνικό να δίνει το στίγμα του ενόψει της νέας χρονιάς:
«Από τις 20 Αυγούστου ξεκινήσαμε προετοιμασία με την Κ16 του Ηρακλή Λάρισας, είναι η συνέχεια της περσινής Κ15 που ήταν φιναλίστ στον τελικό των πρωταθλημάτων υποδομής, παιδιά με όρεξη και ταλέντο και δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση, με στόχο να βελτιωνόμαστε ολοένα και πιο πολύ. Θέλουμε να τους εκπαιδεύσουμε σωστά, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμα όταν κληθούν να προωθηθούν-αγωνισθούν στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή Λάρισας. Εκτιμώ πως η φουρνιά αυτή είναι εξαιρετική και μέσα από δουλειά και συλλογική προσπάθεια, θα βγει κάτι καλό σε βάθος χρόνου».
Τελευταία
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στους Γόννους…
- Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Κι άλλες ανανεώσεις στην Αναγέννηση Ολύμπου…
- Τυρναβίτης και του χρόνου ο «Πάντα»…
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
















>
















