Με ανατροπή πανηγύρισε στο ντέρμπι ο Ηρακλής…

Με ανατροπή πανηγύρισε στο ντέρμπι ο Ηρακλής…
Τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα Κ13, απολαμβάνει ο Ηρακλής Λάρισας μιας και πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Ακαδημίας Ολύμπικ (1), κερδίζοντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στο φινάλε.

Σε ένα παιχνίδι όπου κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με τους αυριανούς άσους να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις, σε ένα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα.

Το σκορ άνοιξε ο Αντωνιάδης δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0.

Όμως στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με τους «κυανόλευκους» να ανεβάζουν στροφές, με τον Αθανασόπουλο να φέρνει το ματς στα ίσια.

Και λίγο πριν το φινάλε, ο Γεωργάκης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για το τελικό 1-2.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ 1 (Λ. Γαλάνης-Α Κωνσταντίνου): Γεροκώστας, Τσιαπλές, Ζηνούλης, Μπασδέκης, Αντωνιάδης, Παπαδάκος, Κολώνας, Πουρτσίδης, Καραγιάννης, Φλώρος, Παναγιωτίδης, Κυριακάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 1 (Γ. Χριστίδης): Τσουράκης, Αθανασόπουλος, Γιακάς, Γώγος, Ξαρχουλάκος, Γεωργάκης, Γκάντζιος, Καραβασίλης, Δάσκαλος, Μπεκιάρης.

Τελευταία
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στους Γόννους…
- Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Κι άλλες ανανεώσεις στην Αναγέννηση Ολύμπου…
- Τυρναβίτης και του χρόνου ο «Πάντα»…
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
















>
















