… με ανατροπή η Δήμητρα Γιάννουλης

… με ανατροπή η Δήμητρα Γιάννουλης
Με ανατροπή η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε να ξεπεράσει ανώδυνα το εμπόδιο του Π.Ο.Ε κερδίζοντας με 2-1 και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16.

Σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο για να παιχθεί ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά ακαδημιών, οι αυριανοί άσοι παρόλο αυτά, πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις όπου και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο α΄μέρος!

Ο Μπόντης ήταν αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού τους «γαλάζιους» αλλά οι Γιαννουλίτες όχι μόνο έφτασαν στην ισοφάριση με τον Δεληχά αλλά έφεραν τούμπα το ματς με δράστη τον Κεντρούλη για το τελικό 2-1.

Κι αυτό γιατί στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, παρά τις όποιες προσπάθειες και των δύο ομάδων να πετύχουν κάτι.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Νάκας με βοηθούς τους Παναγιώτη Σβάρνα και Δημήτρη Στάμο.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Α. Τσιρογιάνννης):

Έξαρχος, Σακελλαρίου, Σταμάτης, Νάτσιος, Τσακιλτζάκος, Αβδουλάς, Ζερδαλής, Κεντρούλης, Δαούλας, Ζήνδρος, Δεληχάς, Μπραχελίκα, Κόκκας, Σανταγιάννης, Παλάντζας, Δαρής, Αντωνόπουλος, Κακκαβάς.
Π.Ο.Ε (Γ. Καλτέκης):

Χάμος, Κουρδής, Μπόντης, Κρατσιώτης, Παπαϊωάννου, Λιόλιος Β., Αρσένης, Τζουκόπουλος, Λιόλιος Α., Χαλλούλι, Γκαντούνας, Τσιόγγας, Κωνσταντινίδης, Τακούλας.
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















