Οι Αμπελόκηποι κατέκτησαν την κούπα!

Οι Αμπελόκηποι κατέκτησαν την κούπα!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Οι Αμπελόκηποι κατέκτησαν την κούπα στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ13 μιας και επικράτησαν με 1-0 των Ατρόμητων και αναδείχθηκαν πρωταθλητές!

Στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, οι παίκτες και των δύο ομάδων πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις, διεκδικώντας με πείσμα το τρόπαιο το οποίο κατέληξε τελικά σε «κόκκινα» χέρια.

Το «χρυσό» γκολ για τους Ταμπακιώτες πέτυχε στο 51΄ο Τζελέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι στην πλάτη του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Από τη μεριά τους οι «κυανοκίτρινοι» που εμφανίστηκαν πιο απειλητικοί, απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με πιο κραυγαλέες τα δοκάρια των Κακαβίτση και Μπάτζιου.

Η διαιτησία

Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Στάμου που είχε άξιους συνεργάτες τους Ζήση Καπρουσιούτη και Αλέξανδρο Πάτση.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ 1 (Θ. Βουτυρίτσας): Εσερμπέτης, Κόντης, Ντανταλής Δ., Φαρμάκας, Γαργάλας, Πουτσιάκας, Κακαβίτσης, Μπάτζιος, Σαράφης, Πράτζιος, Πολύζος, Τοπαλίδης, Χρυσουλάκης, Μαναός, Αγγελουσόπουλος, Πανταζής, Σαμαράς, Ντανταλής Μ.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Α. Ταυλαρίδης): Δελιόπουλος, Σταμάτης, Τσιώτας, Τζελέσι, Βαμβακίδης, Γούπος, Καραγιάννης, Κανταράκης, Μανώλης, Γιαννακός, Μπουρντένας, Λιάγκας, Μπαρρές, Ζάχος, Σύτε, Νάρης, Ζαμπέτας, Καμίδης, Παπαδημητρίου.
*Μετά το τέλος του τελικού, τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις ομάδες και στους διαιτητές έκαναν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής, Γιάννης Έξαρχος, ο β΄ αντιπρόεδρος, Γιώργος Ακριβούλης καθώς επίσης και τα μέλη Παντελής Τσακίρης και Αντώνης Χασιώτης.







Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















