Στην τρίτη θέση η Ακαδημία Ολύμπικ!

Στην τρίτη θέση η Ακαδημία Ολύμπικ!
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου του πρωταθλήματος Κ15, ανέβηκε η Ακαδημία Ολύμπικ και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά τη νίκη της με 3-1 απέναντι στον αξιόμαχο Ηρακλή Λάρισας και μάλιστα με ανατροπή!

Ο Μπεκιάρης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 25΄και έδωσε το προβάδισμα στον Ηρακλή για το 0-1 αλλά στο 40΄ο Αλβανός έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη οι «παίδες με άσπρα», ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους και κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς, με τον Πουρτσίδη να κάνει το 2-1 ενώ λίγο πριν το φινάλε, ο Τζιότζιος ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 3-1.

Τις απονομές στις δύο ομάδες έκανε ο πρόεδρος των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ, Γιάννης Έξαρχος.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Καραμαγκιόλας με βοηθούς τους Γιάννη Γούλα και Χρήστο Γκουγκότη.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (Α. Τσιρβούλης-Α. Κωνσταντίνου): Γεροκώστας, Αβραμούλης, Ντόντος, Κορονάτσε, Τζιότζιος, Αδαμόπουλος, Παπαγεωργίου, Δερβένης, Ντανούσι, Στούμπος, Φύκας, Χατζηλιάδης, Γάτσιος, Κουρδής, Ζηνούλης, Πουρτσίδης, Κολώνας, Κούβελος, Φλώρος, Σαγρής, Αλβανός.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Χριστίδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Τσουράκης, Γώγος, Αλαράι, Δάσσιος, Μπεκιάρης, Τοπάλης, Βουτσιλάς, Νταφόπουλος, Μπάρδας, Νούτσι, Γκάντζιος, Γκιάστας, Τσολάκης, Ξαρχουλάκος.




Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















