Νικηφόρο πέρασμα από τη Νεάπολη…

Νικηφόρο πέρασμα από τη Νεάπολη…
Η Πελασγιώτιδα έφυγε με τους βαθμούς της νίκης και από το γήπεδο της Νεάπολης μιας και επιβλήθηκε της Ακαδημίας Olympic με 4-0 και διπλασίασε τις νίκες της στον 3ο όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος όπου και οδηγεί την κούρσα.

Τεκέδης, Κοτσιανούλης, Νταής και Ντάφης ήταν οι σκόρερ για την «Πέλα» που πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα απέναντι στους «μπλαουγκράνα» που κατέβαλλαν με τη σειρά τους φιλότιμες προσπάθειες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ OLYMPIC (Ν. Λιούπας):

Παπαδημητρίου, Μπαρμπαρούσης, Γκαντούνας, Βαμβακόπουλος, Βογιατζόγλου, Αθανασόπουλος, Ζουμπελούλης, Μήλιος, Καγκελάρης, Πράπας, Μπούτλας Γ., Δανιλούλης, Καρακίτσιος, Μπούτλας Θ., Μαναός.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (B. Δραγατζίκης):

Τσούτσας, Τσιλιάκος, Κολοβός, Ντάφης, Θύμιος, Νταής, Μαροσούλης, Κοτσιανούλης, Γεωργούλας, Γίτσας, Βασιλειάδης, Ζαφειρούλης, Τσόγγαρης, Μακρής, Μπόντας, Ντάνγκα, Κηπουρός, Νυχτερίδας, Μπασιάκος, Μπενεχούτσος, Τεκέδης.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















