Νέες εμπειρίες για το Larissa Handball Club…

Νέες εμπειρίες για το Larissa Handball Club…
Την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, διεξήχθησαν αγώνες χάντμπολ υπό μορφή τουρνουά για εμπειρίες, με τη συμμετοχή της μοναδικής ομάδας χάντμπολ της Λάρισας, το Larissa Handball Club.

Επίσης στο τουρνουά έλαβαν μέρος ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου και ο Α.Ο. Κοζάνης, σε ηλικιακές κατηγορίες των Παμπαιδων Α’ και Παίδων .
Και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς που δυναμικά στηρίζουν το άθλημα και πολλά συγχαρητήρια στην εκπρόσωπο της πόλης μας στο χάντμπολ, τη Larissa Handball Club, που μέσα από το 5ετες πλάνο της, με μπροστάρη τον καταξιωμένο τεχνικό Βασίλη Γκουράβα, έχει απώτερο στόχο την ελεύθερη συμμετοχή στον αθλητισμό, την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι καθώς και τη δημιουργία ανδρικής ομάδας μέσα από τα φυτώρια της, στο άμεσο μέλλον.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















