Ad Here
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
09 Αύγουστος 2011

«Με έπεισε ο κόουτς»

Προβολές: 1440

alt

«Με έπεισε ο κόουτς»

PHOTO KOSTAS VILLA

Νωρίς το πρωί της Τρίτης η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Μπόα Μόρτε και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έκανε αυτό για το οποίο δήλωνε ανυπόμονος, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες στο αθλητικό κέντρο των Δένδρων.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 34χρονος Πορτογάλος

alt

αναφέρθηκε στον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Κόουλμαν για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, ενώ επεσήμανε ότι σε δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να προσφέρει το μάξιμουμ της απόδοσής του:

«Μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Η πρώτη επαφή που είχα με τους νέους μου συμπαίκτες ήταν πολύ θερμοί και καθημερινά με βοηθούς ώστε να προσαρμοστώ γρηγορότερα. Είναι μια καινούργια πραγματικότητα για εμένα. Ακόμα και οι συνθήκες στην προπόνηση είναι διαφορετική λόγω της ζέστης αλλά και επειδή βρίσκομαι σε μια καινούργια ομάδα».

Η παρουσία τους Κρις Κόουλμαν στον πάγκο των «βυσσινί», αποτέλεσε και το μεγαλύτερο έναυσμα για τον Μπόα Μόρτε ώστε να έρθει στην ΑΕΛ, όπως τόνισε και ο ίδιος: «Μίλησα πολλές φορές με τον κόουτς πριν πάρω την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα και στην ομάδα της ΑΕΛ. Μου εξήγησε τη φιλοσοφία γύρω από την ομάδα και ότι ήθελε από εμένα να έρθω εδώ ώστε να βοηθήσω με την εμπειρία μου, τόσο την ομάδα, όσο και τους νεαρούς παίκτες που έχουμε. Είναι μια νέα πραγματικότητα για εμένα αλλά έδωσα το λόγο μου στον προπονητή ότι θα είμαι αυτός που πρέπει και πιστεύω ότι θα τον τηρήσω. Εξάλλου είχα και άλλες προτάσεις στα χέρια μου αλλά επέλεξα να έρθω στην ΑΕΛ γνωρίζοντας τη δουλειά που κάνει ο Κρις Κόουλμαν. Από τη στιγμή που συμφωνήσαμε και με τη διοίκηση όσον αφορά το συμβόλαιο δεν μπορούσε να χαλάσει κάτι».

alt

Όσον αφορά την υπόσχεσή του προς τον κόσμο της ΑΕΛ: «Σε κάθε ομάδα που παίζω δίνω πάντα το 100%. Το ίδιο είμαι πεπεισμένος να κάνω και τώρα. Είναι μια εμπειρία καινούργια για εμένα η παρουσία μου στην Ελλάδα και θα προσπαθήσω να δώσω χαρά στον κόσμο».

Τέλος ο Μπόα Μόρτε επεσήμανε ότι σε λίγες μέρες θα είναι απολύτως έτοιμος: «Αυτό που πρωτίστως προσπαθώ να συνηθίσω είναι η ζέστη.

alt

Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα είμαι σε θέση να αποδώσω μέσα στο γήπεδο αυτά που μπορώ. Προπονούμαι κανονικά από την 1η Ιουλίου, με εξαίρεση 4-5 μέρες που βρισκόμουνα σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με την πρώην ομάδα μου».

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt