Αγοράζει Ζοέλ;

Αγοράζει Ζοέλ;
Μόλις μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και ενώ η ΑΕΛ καλείται να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, οι Πολωνοί αποφάσισαν να «χτυπήσουν».
Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Λεχ Πόζναν, Μάρκ Πογκορζέλζικ, οι «βυσσινί» έχουν ξεκινήσει επαφές για να αγοράσουν τα δικαιώματα του Ζοέλ Τσιμπάμπα, ο οποίος από τον Ιανουάριο αγωνιζόταν στην ΑΕΛ με την μορφή δανεισμού: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Λάρισα για τον Ζοέλ Τσιμπάμπα και αν δεν καταλήξουν πουθενά, τότε θα συζητήσουμε και με άλλους συλλόγους», αποκάλυψε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λεχ Πόζναν ο κ. Πογκορζέλζικ που σημείωσε επίσης «ο Ζοέλ είχε την ευκαιρία του στην ομάδα μας και δεν την εκμεταλλεύτηκε και πιστεύουμε ότι δεν έχει θέση πλέον στην Λεχ Πόζναν».
Ενδεικτικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.pl αναφέρει ότι ο Τσιμπάμπα είναι ένας παίκτης που δεν τα πάει καλά με την πειθαρχία (σημειώνοντας ένα άγνωστο συμβάν, ότι είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο από την Λεχ επειδή είχε ταξιδέψει για ψώνια στην Γερμανία!!!), αναφέροντας μάλιστα και τα δύο κρούσματα καθυστερημένης επιστροφής και ως παίκτης της ΑΕΛ.
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















