Ad Here
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
31 Οκτώβριος 2014

Ο Στεφανίδης έκανε τη διαφορά…

Προβολές: 1170

alt

Ο Στεφανίδης έκανε τη διαφορά…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς, έτσι και τώρα με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Πιερικό, η ΑΕΛ ανέβασε στροφές στην επανάληψη και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Νέστωρα Στεφανίδη ο οποίος σκόραρε δις, επιβλήθηκε με 2-0 και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι το οποίο και άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League και μετά από ένα κακό α΄μέρος με ελάχιστες φάσεις, οι «βυσσινί» του Κώστα Παναγόπουλου μπήκαν μεταμορφωμένοι… στην επανάληψη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό στο 64΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη (το γκολ το πανηγύρισε α λα Μπεμπέτο μιας και πριν λίγες μέρες η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι) το οποίο κέρδισε ο ίδιος από Κοντσίδη ο οποίος και αποβλήθηκε.

alt

Στη συνέχεια, τα πράγματα ήταν ευκολότερα για τους γηπεδούχους που βρήκαν τους κενούς χώρους και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Στεφανίδη ξανά στο 77’ για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπάθησε στην κόντρα να κάνει τη ζημιά.

ΑΕΛ (Κ. Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπλέντι (55’ Βερντού), Τσιλιγκίρης, Περίκο (81’ Σίλβα Τζούνιορ), Στεφανίδης (79’ Μπιλά).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μ. Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Ντόσης (70’ Νικολίτσης), Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (68’ Αλεξίου), Μυστακίδης, Γιαννούλης (80’ Σταματής), Μανίκας, Μάρκοβιτς.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt