Ζωντανή στη μάχη των πλέι οφ η ΑΕΛ…

Ζωντανή στη μάχη των πλέι οφ η ΑΕΛ…
PHOTO: KOSTAS VILLA
Η ΑΕΛ έκανε το πρώτο βήμα μιας και επιβλήθηκε με 2-0 της Ζακύνθου και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για την είσοδο στα πλέι οφ καθώς θέλει μονάχα το τρίποντο την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Ηρακλή προκειμένου να προσπεράσει τη Λαμία.
Οι «βυσσινί» του Σούλη Παπαδόπουλου εμφανίστηκαν εξαιρετικοί κυρίως στην επανάληψη και πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχαν, απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η ΑΕΛ, που πίεζε για το γκολ, χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Μπόγιοβιτς και Ελιομάρ. Η Ζάκυνθος προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ανησυχώντας κατά καιρούς την εστία του Αποστολίδη. Ωστόσο το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλκαζάρ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» κατάφεραν να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε γκολ. Στο 51’ ο Νεμπεγλέρας με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
Η Ζάκυνθος δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει και η Λάρισα στο 77’ σε αντεπίθεση «σφράγισε» τη νίκη της με τέρμα του Μπόγιοβιτς.
ΑΕΛ (Σ. Παπαδόπουλος): Aποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης (85’ Μπανούσης), Κοντοδήμος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ, Σέρτζιο, Πίντο (69’ Γιάντσης), Μπόγιοβιτς
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντ. Ακίνο): Πολίτης, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου (71’ Βυθούλκας), Μπλέτσας, Κυριακίδης, Λέκκας (62’Πιτταράς), Κρολ (82’ Αποστόλου)

Παπαδόπουλος : «Πάμε για νίκη στο Καυτανζόγλειο»
Ικανοποιημένος με την νίκη της Λάρισας κόντρα στην Ζάκυνθο, έμεινε ο Σούλης Παπαδόπουλος γιατί οι βυσσινί απέφυγαν τα playout. Παράλληλα, ο προπονητής της Λάρισας είπε ότι στην τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για νίκη στο Καυτανζόγλειο, που θα δώσει το εισιτήριο για τα playoff.
«Έπρεπε για πάρα πολλούς λόγους να πάρουμε τη νίκη. Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα με την ήττα στην Καρδίτσα. Μας έλειψαν οι φίλαθλοί μας, ο 12ος παίκτης. Το γήπεδο ήταν άδειο, κρύο, αλλά μπήκαμε καλά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε ρυθμό, αλλά και περισσότερο άγχος από ό,τι θα έπρεπε.
-Για τον επόμενο αγώνα:
«Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε. Παίξαμε όπως θέλω και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και τρία και τέσσερα γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θα πάμε στον Ηρακλή να διεκδικήσουμε τα μπαράζ. Ο Σαρακατσάνος που συμπλήρωσε κάρτες θα μας λείψει, αλλά όσοι παίξουν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διακόψουμε το αήττητο του Ηρακλή. Το είχα πει ότι θα ήταν ντροπή για την ΑΕΛ τα playout. Με αυτά που έχουμε κάνει, με αυτούς τους παίκτες, τον κόσμο, τη διοίκηση θα ήταν ντροπή. Αν έχω μετανιώσει για κάτι είναι η ήττα στην Καρδίτσα. Η μπάλα τιμωρεί. Ήταν από τα ματς που δύσκολα θα μπορούσα να χάσω. Συγχαρητήρια και στη Ζάκυνθο, που απέδειξε ότι δεν έχει ξεφουσκώσει. Μπάλα δεν παίζουν τα συμβόλαια».
Όταν είσαι η ΑΕΛ δεν μπορείς να αφήνεις τα πράγματα να κρίνονται στο τέλος. Οι παίκτες σήμερα δεν ήθελαν να τελειώσει το ματς, ήθελαν να παίξουν κι άλλο. Ήμουν σίγουρος για τη νίκη. Το παράπονό μου είναι ότι δεν νικήσαμε με 3 ή 4-0»
Τα αποτελέσματα
Λαμία-Απόλλων Καλαμαριάς 1-1
Αγροτικός Αστέρας-Ηρακλής 1-1
Φωκικός-Τύρναβος 4-1
ΑΕΛ-Ζάκυνθος 2-0
Εθνικός Σερρών-Ολυμπιακός Βόλου 1-2
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Ρεπό: Αιγινιακός
Η βαθμολογία (25η αγωνιστική):
1. Ηρακλής 34-7 57
2. Ολυμπιακός Βόλου 33-19 45
3. Λαμία 24-17 43
---------------------------------------------
4. ΑΕΛ 26-11 42
----------------------------------------------
5. Ζάκυνθος 24-26 36
6. Πιερικός 18-27 30
7. Αναγέννηση Καρδίτσας 24-27 29
8. Αιγινιακός 19-19 27
9. Τύρναβος 14-24 26
10. Απόλλων Καλαμαριάς 19-21 26
--------------------------------------------------
11. Αγροτικός Αστέρας 21-27 26
12. Εθνικός Σερρών 11-28 15
13. Φωκικός 12-26 12
*Η Λαμία έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς
Τελευταία αγωνιστική
Απόλλων Καλαμαριάς-Αγροτικός Αστέρας
Αιγινιακός-Φωκικός
Ηρακλής-ΑΕΛ
Τύρναβος-Εθνικός Σερρών
Ζάκυνθος-Πιερικός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου
Ρεπό: Λαμία
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















