Ad Here
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
26 Αύγουστος 2015

Νίκη για την ΑΕΛ σε ματς γιορτή!!!

Προβολές: 1969

alt

Νίκη για την ΑΕΛ σε ματς γιορτή!!!

Μια ακόμη φιλική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΑΕΛ μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας του φιλόδοξου φέτος Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-0, σε ένα ματς «γιορτή» για την ευρύτερη περιοχή, με τον κόσμο να δίνει βροντερό «παρών».

Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς έδειξαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι κυρίως στο α΄μέρος όπου και πέτυχαν και τα δύο τέρματα με τους Μπουντόπουλο (2′) και Πάτο (31′). ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Στην αντίπερα όχθη το συγκρότημα του Γιάννη Μπουρνάκα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ, παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και προσπάθησε για το καλύτερο και σίγουρα έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάκης Κουκούλης με βοηθούς τους κ.κ. Ακρίβο και Αρχοντή.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Γ. Μπουρνάκας):

alt

Κουτσοκέρας, Οικονόμου, Καραμπούζης, Φιλιππούλης, Τσιανάκας, Νεμπεγλέρας, Γρηγορίου, Μπλατσέρης, Κουρούμαλος, Μαλάκος, Βούλγαρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκικούδης, Σακελλαρίου, Τσούλης, Τλούπας, Πατσιούρας, Τσετιροκλής, Κομισόπουλος, Ζαγγανάς, Αντωνιάδης, Αναγνώστης, Ξυνογαλάς, Κατσανάκης.

ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανιτς):

alt

Πατσογιώργος, Μασούρας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πάτο, Ροβίθης.

Αγωνίστηκαν και οι: Καβουσάκης, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος, Χοτζάλι, Καμπλιώνης, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης.


Βραβεύσεις στην ανάπαυλα…

alt

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από βραβεύσεις και πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν η ΠΑΕ ΑΕΛ, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής, αρχηγός της ΑΕΛ και νυν παίκτης του Αχιλλέα, Κώστας Νεμπεγλέρας και οι πρώην πρόεδροι του Αχιλλέα Αντώνης Δραμαλιώτης και Αποστόλης Ασταράς.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του προέδρου της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια τη στιγμή της βράβευσης που έκανε στο πρόσωπο του Κώστα Νεμπεγλέρα:

«Υπάρχουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα που θα τους θυμόμαστε για πάντα. Στην ζωή όμως η διάρκεια και το πάθος γι’ αυτό που κάνεις είναι αυτό που προκαλεί τον θαυμασμό και τον μύθο. Σήμερα είχα την τιμή να βραβεύσω έναν μύθο εδώ στα Φάρσαλα. Σε όποια ομάδα και εάν ήμουν ήθελα να τον είχα ποδοσφαιριστή μου».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt