Φιλικό…αγγαρεία
Φιλικό…αγγαρεία
PHOTO KOSTAS VILLA
Με γκολ του Ζεκίνια η ΑΕΛ νίκησε με 1-0 σε φιλικό ματς τον Αγροτικό Αστέρα.
"Σενάριο ταινίας Χόλιγουντ", χαρακτήρισε ο Κρις Κόουλμαν

τα όσα γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδεςΔιπρόσωπη παρουσιάστηκε η ΑΕΛ στο φιλικό της Παρασκευής (30/9) με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα μπροστά σε 2.000 φιλάθλους της στο "AEL FC ARENA".Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν ήτανκαλή στο πρώτο ημίχρονο και καλή στο δεύτερο, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει των "πρασίνων" με 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζεκίνια (27'), το οποίο κέρδισε ο Χασομέρης.



Ο Χασομέρης μάλιστα, είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες (32', 38'), ενώ στο β' ημίχρονο κοντά στο γκολ έφτασε τρεις φορές ο Τσιμπάμπα (78', 80', 89').




Επίσης, μετά από απουσία ενός μήνα αγωνίστηκε με την ΑΕΛ, ο Σεσίνια, για ένα ημίωρο φορώντας προστατευτική κάσκα.


ΑΕΛ: Σωτηρίου, Ταλ (82' Φωτιάς), Ααράμπ (73' Καλί), Βενετίδης (75' Κατσιαρός), Παπαγεωργίου (75' Καρανίκας), Νεμπεγλέρας (89' Βούζας), Χατζής (61' Ιγκλέσιας), Καραχάλιος (61' Σεσίνια), Πλιάγκας (46' Σιατραβάνης), Χασομέρης (60' Τσιμπάμπα), Ζεκίνια (46' Γκονζάλεζ).
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Πετρίτσεβιτς, Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Βαφέας, Τσουκαλίδης, Παμπόε-Ατζεμάν, Σαμουηλίδης, Οκουμούσης, Καρακατσάνης, Σολομωνίδης.
Έπαιξαν και οι: Καραμουκίδης, Βουτσάς, Βλαχόπουλος, Σπάχης, Αβραμόπουλος, Καθάριος, Παπακωνσταντίνου, Μάντζιος, Ελευθεριάδης, Σίνης, Προβατίδης, Σαχινίδης, Λούκαρης-Καπνίδης, Τσάτσας.
Κόουλμαν: "Σενάριο ταινίας Χόλιγουντ"

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, ο τεχνικός της ΑΕΛ, στις δηλώσεις του χαρακτήρισε "Σενάριο ταινίας Χόλιγουντ", τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου προσθέτοντας:
"Φτάσαμε αισίως τους τρεις μήνες προετοιμασίας. Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά η κατάσταση είναι γελοία. Και βλέπετε πόσο αρνητικά έχει επηρεάσει όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο.
Αν επιβληθεί η δικαιοσύνη η ΑΕΛ θα είναι στη Super League. Αλλά έτσι κι αλλιώς έχει τραβήξει πολύ. Πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει. Να μάθουμε που και πότε παίζουμε, είτε έτσι, είτε αλλιώς".
Για τον αγώνα ο Ουαλός τεχνικός τόνισε: "Σήμερα είδαμε δύο ΑΕΛ, μια σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο, απέναντι σε μια ομάδα με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα, είχαμε σωστή κυκλοφορία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο δεν κυκλοφορήσαμε γρήγορα και σωστά τη μπάλα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί".
'
Τελευταία
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
- Σόου Αρσενίου!
- Με… το δεξί η μικτή Κ14 της ΕΠΣΛ
- Απόφαση ΓΓΑ για το σωματείο Αθλητικός Όμιλος Πανιώνιος Βλαχόφωνων Ν. Σμύρνης
- Ακούραστος ο Φίλιππος…
- Πανηγύρισε και στο ντέρμπι…
- Με… «Τακόνι» στον πάγκο, δεν έχασε κανείς!
- Χτίζει… σερί, δείχνει χαρακτήρα
















>

















