«Ελάτε να θυμηθούμε…»

«Ελάτε να θυμηθούμε…»
Σημαντική εκδήλωση για της ΑΕΛ διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων μαζί με τον Σύλλογο Παλαιμάχων της ΑΕΛ και ειδικότερα με τους ποδοσφαιριστές εκείνης της εποχής που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος, το 1988, σπάζοντας ένα κατεστημένο ετών, που ήθελε ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, το οποίο έως σήμερα δεν έχει κατακτήσει καμία άλλη επαρχιακή ομάδα.
Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Βετεράνων της ΑΕΛ έχει τη θερμή στήριξη του Δήμου Λαρισαίων για τη διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας. Αυτό εξέφρασε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, σε συνάντηση που είχε προ ημερών με μέλη του Συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ.
Έτσι Σύλλογος Βετεράνων και Δήμος Λαρισαίων, συνδιοργανώνουν στις 21 Μαΐου, ανοικτή εκδήλωση για την σημαντική αυτή επέτειο για την ΑΕΛ και την πόλη.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















