.:: Larisa Goal ::. Οι «βυσσινί» παρακαταθήκες
.
alt

<alt

alt

alt

alt

ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
08 Μαϊ 2011

Οι «βυσσινί» παρακαταθήκες

Προβολές: 817

alt

«Όλοι θα αξιολογηθούν»  ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε  στέλεχος της ΑΕΛ όταν την προηγούμενη  εβδομάδα προσπαθούσε να απαντήσει  στις ερωτήσεις αναφορικά με τις  συναντήσεις που είχε ο Κώστας Πηλαδάκης με τους ποδοσφαιριστές της  ομάδας.

Σίγουρα κανείς δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη την παρουσία του στην ΑΕΛ της  νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού για  το σύνολο των ποδοσφαιριστών η απόφαση  θα ανήκει στη νέα τεχνική ηγεσία, όμως παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια δεδομένα που αξίζει να αναλυθούν…

Αυτοί που «χαιρέτησαν»

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν οι Φαμπρίς  Πανκράτ, Σανέλ Κούλιτς, Χουάν Βελάσκο  και Γιαν Κόζακ που ήδη αναζητούν  την ομάδα που θα συνεχίσουν την  καριέρα τους, αλλά δεν θα είναι  και οι μόνοι. Μπορούμε να τοποθετήσουμε  σε αυτή την κατηγορία και τους Ντάνιελ Κουζάν και Φαμπιάν Κανόμπιο, παίκτες που δεν θα ακολουθήσουν την ΑΕΛ στην Β’ Εθνική, και γιατί δεν θέλουν, αλλά και γιατί δεν μπορεί η ίδια η ΑΕΛ να «σηκώσει» τα υψηλά συμβόλαιά τους. Στους «φευγάτους» και με βάσει πάντα τα τελευταία γεγονότα θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Καμίλ Τσοντοφάλκσι, που δεν δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει την ομάδα στη Β’ Εθνική έστω και αν έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο μαζί της, όπως σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Στίβεν Μακίνουα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει και δεν υπάρχει περίπτωση να συζητηθεί η ανανέωση του δανεισμού του. 

Ειδικές περιπτώσεις

Στην ΑΕΛ υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ναι μεν  έχουν συμβόλαιο με τους «βυσσινί», αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμη αν θα συνεχίσουν μαζί της ή αν θα κληθούν να επαναδιαπραγματευτούν τα δεδομένα των συμβολαίων τους και φυσικά αν αποχωρήσουν μετά από κάποια πρόταση που μπορεί να φτάσει στη λαρισινή διοίκηση. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Ρομέου, Ιγκλέσιας, Μπλάζεκ και Ταυλαρίδης και ο καθένας εξ αυτών είναι μία τελείως διαφορετική περίπτωση. Για τον Βραζιλιάνο πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, για τον Αργεντίνο «κρατάμε» το ενδιαφέρον της ΑΕΚ όπως αυτό είχε εκδηλωθεί τον χειμώνα, για τον Τσέχο εκκρεμεί η κατάθεση της δόσης του συμβολαίου του και για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό η συζήτηση για «ψαλίδισμα» των αποδοχών του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Υπό συζήτηση

Πολλά είναι  τα συμβόλαια που τελειώνουν για  την ΑΕΛ και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν κάποιοι εξ αυτών θα κληθούν να συζητήσουν ή όχι (εξαιρούμαι τον Ζοέλ Τσιμπάμπα που ήδη η ΠΑΕ ΑΕΛ τον ενημέρωσε ότι θα ήθελε να τον έχει μαζί της και τη νέα χρονιά και αυτός δέχτηκε). Νίκος Νταμπίζας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Στέλιος Βενετίδης, Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, Τουμέρ Μετίν και Χρήστος Μελίσσης είναι ποδοσφαιριστές που στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με τη «βυσσινί» ομάδα και μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι για το μέλλον τους θα αποφασίσει η νέα τεχνική ηγεσία των «βυσσινί». 

Οι …σίγουροι

Στη συγκεκριμένη κατηγορία θα τοποθετήσουμε όλους  εκείνους που έχουν συμβόλαιο  με την ΑΕΛ, και είναι οι: Αμπάρης, Μπαταβάνης, Πρίφτης, Καρανίκας, Ταλ, Κολοβέτσιος, Σίμιτς, Ρέντζας, Βούζας, Πλιάγκας, Φαλάγγας και Σιατραβάνης, αλλά και οι Ρομέου, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας και Μπλάζεκ για τους οποίους ήδη έχουμε αναφέρει τι ισχύει. Δεν θα πρέπει πάντως να ξεχνάμε ότι με την έναρξη της νέας περιόδου θα επιστρέψουν στην ΑΕΛ και οι Σωτηρίου, Ααράμπ, Πούρι και Αμπουχατζίρα με τους δύο πρώτους να θεωρείτε σίγουρο ότι θα μείνουν στην ομάδα.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt