Ανακοίνωσε Γκρούμπιεσιτς η ΑΕΛ...

Ανακοίνωσε Γκρούμπιεσιτς η ΑΕΛ...
Ποδοσφαιριστής της Λάρισας για τους επόμενους έξι μήνες είναι και τυπικά ο Νικόλα Γκρούμπιεσιτς. Ο 28χρονος Σέρβος επιθετικός πέρασε από το μικροσκόπιο του Νίκου Κεχαγιά τις τελευταίες ημέρες, πείθοντας τελικά τον Έλληνα τεχνικό πως αξίζει μια θέση στο «βυσσινί» ρόστερ.
Εξάλου η ενίσχυση της γραμμής κρούσης ήταν επιτακτική ανάγκη για το σύλλογο του Κάμπου, από τη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα στην καρδιά του Γιώργου Σαϊτιώτη, αλλά και ο Ζοέλ Τσιμπάμπα έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκολα Γκρούμπιεσιτς. Ο Σέρβος επιθετικός συμφώνησε και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Γεννημένος στις 19 Ιουνίου του 1984 προέρχεται από οικογένεια με ποδοσφαιρική παράδοση, καθώς ο αείμνηστος πατέρας του, Πάβλε, έκανε μεγάλη καριέρα με τα χρώματα της Παρτιζάν τη δεκαετία του ’70. Από εκεί ξεκίνησε και τη σταδιοδρομία του ο Νίκολα το 2001 έχοντας ως πλέον παραγωγική τη σεζόν 2004-05, όταν σε 23 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε 12 γκολ. Ακολούθησε ένα εξάμηνο στη Βόζντοβατς με αρκετά ικανοποιητική συγκομιδή (13 ματς – 5 γκολ) και η μεταγραφή στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένο στο ρωσικό πρωτάθλημα. Με τη φανέλα της ΚαμΑΖ αγωνίστηκε για 4 χρόνια (2006-07) καταγράφοντας δύο αρκετά καλές πρώτες σεζόν. Την περίοδο 2009-10 επέστρεψε στα πάτρια για λογαριασμό της Τσουκαρίτσκι, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στο Ισραήλ με τα χρώματα της Χάποελ Χάιφα.
H ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΜΠΙΕΣΙΤΣ
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες - Γκολ
2003-04 / Παρτιζάν / 4 – 1
2004-05 / Παρτιζάν / 23 – 12
2005-06 Α / Παρτιζάν / 6 –
2005-06 Β / Βόζντοβατς / 13 – 5
2006 / Καμ ΑΖ / 19 – 4
2007 / ΚαμΑΖ / 32 – 7
2008 / ΚαμΑΖ / 10 – 2
2009 / ΚαμΑΖ / 3 –
2009-10 / Τσουκαρίτσκι / 14 – 3
2010-11 / Χάποελ Χάιφα / 14 – 1»
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















