Άμα δε σε θέλει…

Άμα δε σε θέλει…
Στο ποδόσφαιρο για να φτάσεις στην κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος χρειάζεται να έχεις σύμμαχο και τον παράγοντα τύχη τον οποίο η ΑΕΛ δεν είχε στον Εύοσμο και γνώρισε οδυνηρή ήττα με 1-0 από τον Αγροτικό Αστέρα και απομακρύνθηκε κι άλλο από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Οι «βυσσινί» του Νίκου Κεχαγιά ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά η ομάδα του Ευόσμου ήταν αυτή που πήρε το «τρίποντο» κόντρα στην ροή του αγώνα, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλάτωνα Καρακατσάνη στο 78’ και κακό υπολογισμό του τερματοφύλακα Σωτηρίου.
Πιο καλά μπήκε στο παιχνίδι ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος στα πρώτα λεπτά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 20’ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, καθώς ο Καθάριος με σουτ μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στη συνέχεια η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και ισορρόπησε το παιχνίδι, ενώ στο 43’ έχασε μια καλή ευκαιρία να προηγηθεί με το πλασέ του Καούνου να περνά δίπλα από την εστία του Λαμπάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» πίεζαν για το γκολ, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τον Νεμπεγλέρα και τον Καούνο. Οι παίκτες του Νίκου Κεγαχιά είχαν κλείσει τους γηπεδούχους στην άμυνά τους, αλλά γκολ δεν έμπαινε. Και στο 78’, ο Αγροτικός Αστέρας κέρδισε φάουλ έξω από τη περιοχή με τον Καρακατσάνη να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του. Κι ενώ όλοι περίμεναν πως θα κάνει σέντρα, εκείνος το χτύπησε απευθείας, ξεγελώντας τον Σωτηρίου και με αυτόν τον τρόπο έκανε το 1-0.
Στο 85’ η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 85’ ο Κολοβέτσιος με κεφαλιά, ύστερα από φάουλ του Γκονζάλες, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Αν και οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για το γκολ της ισοφάρισης, ο Αγροτικός έβγαινε σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Το τελικό σφύριγμα πάντως, βρήκε τον Αγροτικό να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 1-0.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης, Καθάριος (80’ Προβατίδης), Παμπόε
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Βενετίδης, Παπαγεωργίου (79’ Αραμπατζής), Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Χατζής (81’ Πλιάγκας), Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Πίνα, Γκονζάλες, Καούνος (46’ Γκρούμπιεσιτς)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Γιαννιτσά-Πανθρακικός 2-2
Ηρακλής Ψαχνών – Βέροια 0-1
Φωκικός – Πιερικός 0-2
Πανσερραϊκός – Βύζας Μεγάρων 1-1
Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας 5-0
Αγροτικός Αστέρας – ΑΕΛ 1-0
ΑΕΛ Καλλονής – Παναχαϊκή 0-1
Φωκικός – Πιερικός 0-2
Δευτέρα 27/02 (15:00 ΟΤΕ TV)
Αν. Επανομής – Καλλιθέα
Η βαθμολογία:
1. Βέροια 35
2. Πλατανιάς 34
3. Πανθρακικός 33
4. Πιερικός 24
5. Επανομή 24
6. Γιαννιτσά 23
7. ΑΕΛ 22
8. Πανσερραϊκός 22
9. Παναχαϊκή 22
10. Καλλιθέα 22
11. Καλλονή 19
12. Αγροτικός Αστ. 17
13. Εθνικός Αστ. 16
14. Βύζας 16
15. Ψαχνά 14
16. Θρασύβουλος 14
17. Φωκικός 14
18. Διαγόρας 3
*Η Παναχαϊκή ξεκίνησε με -5 λόγω τιμωρίας
*Από τον Εθνικό Αστέρα αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί λόγω τιμωρίας
*Ο Διαγόρας έχει -2 βαθμούς
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















