.:: Larisa Goal ::. Σήκωσε μανίκια ο Κρις…
. alt
alt


alt

<alt

alt

alt

alt

alt

alt

ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
03 Ιούνιος 2011

Σήκωσε μανίκια ο Κρις…

Προβολές: 1399

alt

Σήκωσε μανίκια  ο Κρις…

Μπορεί να μην  έχει συμπληρώσει καν ένα 48ώρο  στη Λάρισα ο Κρις Κόουλμαν, αλλά όπως και ο ίδιος είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του δεν ήρθε εδώ για διακοπές και έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά, με έναν και μόνο στόχο, να μπορέσει να δώσει τις κατευθυντήριες εντολές για να «τρέξουν» όλα τα θέματα τα οποία και απασχολούν την ΑΕΛ και τη δημιουργία της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Πρώτο του μέλημα σε συνεργασία με την διοίκηση της  λαρισινής ομάδας είναι να βρεθεί εκείνος ο άνθρωπος που θα τον βοηθήσει να μάθει πολύ πιο γρήγορα την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά η ΑΕΛ και κυρίως να έχει έναν σημαντικό λόγο στον καταρτισμό του ρόστερ που πρέπει βάσει των κανονισμών να έχει συγκεκριμένα «στάνταρς». Ήδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη και δεν αποκλείεται εντός των επομένων ημερών να υπάρξουν και οι καθοριστικές εξελίξεις για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης, με τη λαρισινή πλευρά να φαίνεται πως καταλήγει σε έναν τεχνικό σύμβουλο που θα δώσει μεγάλη βοήθεια στον Ουαλό, ο οποίος μάλιστα την έχει ζητήσει και ο ίδιος.

Η προετοιμασία

Ο Κρις Κόουλμαν ένα από τα πρώτα θέματα που  έχει «πιάσει» με την έλευσή του  στη Λάρισα ήταν ο χρόνος, αλλά και  ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί  η προετοιμασία. Όπως ο Ουαλός αποκάλυψε αυτή αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Ιουλίου και σχεδόν ως και το τέλος του μήνα θα διεξαχθεί στα Δένδρα και κατόπιν οι «βυσσινί» θα μεταβούν σε κάποιο αθλητικό κέντρο για να κάνουν το δεύτερο και βασικό στάδιο της. Το Καρπενήσι στην παρούσα φάση φαίνεται να είναι μία από τις πρώτες επιλογές της λαρισινής ομάδας με τους συνεργάτες του Κόουλμαν να τον έχουν «εφοδιάσει» με αρκετό οπτικό υλικό αλλά και πολλές πληροφορίες για όλα τα αθλητικά κέντρα και εντός των επομένων ημερών θα υπάρχουν και οι αποφάσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Στο βουνό λοιπόν και για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας η ΑΕΛ θα ανέβει τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου με στόχο να δώσει πολλά φιλικά παιχνίδια, ανεβάζοντας την ένταση σταδιακά και κατόπιν θα επιστρέψει στη Λάρισα για να συνεχίσει τις φιλικές της αναμετρήσεις, στις οποίες και ο Ουαλός φαίνεται ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Οι κινήσεις του

Ο Κρις Κόουλμαν ήδη έχει επισκεφθεί τους νέους χώρους εργασίας του, δείχνοντας εντυπωσιασμένος  από το AEL FC ARENA και ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αθλητικό κέντρο των Δένδρων. Δεν παρέλειψε πάντως να επισημάνει ορισμένες τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν, κυρίως σε ότι αφορά τη δημιουργία κι άλλων χώρων προπονητικής, ενώ ζήτησε να μάθει τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων που θέλει να κάνει. Έδειξε ιδιαίτερα προσεκτικός με τη χρήση των γηπέδων τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει ορθολογική διαχείρισή τους για να μην χαλάσουν, ενώ ζήτησε να αυξηθούν οι εικόνες επιτυχιών που υπάρχουν στους εσωτερικούς διαδρόμους των αποδυτηρίων. Παράλληλα έχει παραλάβει δύο ογκωδέστατους φακέλους, έναν ιατρικό και έναν προπονητικό, στους οποίους και υπάρχουν όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία για τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα, ξεκινώντας ουσιαστικά την αξιολόγησή τους, παράλληλα με την αξιολόγηση της μεταγραφικής λίστας που του έχει παραδώσει η διοίκηση των «βυσσινί».

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt