Φιλική νίκη των «βυσσινί» στα Τρίκαλα…

Φιλική νίκη των «βυσσινί» στα Τρίκαλα…
Νίκη με σκορ 3-1 για την ΑΕΛ στα Τρίκαλα σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Σε έναν βαρύ λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης αγωνιστικό χώρο οι «βυσσινί» έδειξαν διάθεση πέτυχαν τρία γκολ, είχαν ένα δοκάρι και αρκετές ακόμη ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ.
Οι φάσεις του αγώνα
4ο: Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο παιχνίδι. Κόρνερ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Ραπτάκη, ο Ζαφείρης αποκρούει με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.
14ο: Σουτ του Μηνά έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
23ο: Σουτ του Μηνά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει ο Σέρεμετ.
28ο: Σέντρα σουτ του Παπαγεωργίου από τα δεξιά, με δυσκολία ο Ζαφείρης σε κόρνερ.
29ο: Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ. Κόρνερ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Σκόνδρα στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
31ο: Εξαιρετική προσποίηση και διαγώνιο σουτ του Ζεκίνια μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Ζαφείρης.
46ο: 0-1 η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ με τον Θανάση Τσίγκα. Λάθος του Ζαφείρη, ο Σιατραβάνης κλέβει τη μπάλα, μπαίνει στην περιοχή, πασάρει και με κοντινή προβολή ο Τσίγκας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
53ο: Ωραίο σουτ του Δεινόπαπα έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
59ο: 0-2 για την ΑΕΛ. Ο Ζεκίνια εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Δεινόπαπας.
64ο: Σουτ του Παππά έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει άουτ.
66ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ για να πετύχει 3ο γκολ. Ο Νεμπεγλέρας κλέβει τη μπάλα στο κέντρο και δίνει στον Ζεκίνια, αυτός κάθετη στον Τσίγκα, ο οποίος μπαίνει μόνος στην περιοχή, πλασάρει υπό την πίεση του Παπαγιαννόπουλου, αλλά η μπάλα περνάει λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρουσιαμάνη.
71ο: 1-2. Τα Τρίκαλα μειώνουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Α. Τεντολούρη. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Μπλέντι με κράτημα στον Δ. Τεντολούρη.
76ο: Σουτ του Σιατραβάνη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Ρουσιαμάνης.
83ο: 1-3 για την ΑΕΛ με κοντινό πλασέ του Νεμπεγλέρα, μετά από ωραία κούρσα και γύρισμα του Ζεκίνια από τα αριστερά
90ο: Κεφαλιά του Σκόνδρα, ο Λαφαζάνης αποκρούει εντυπωσιακά
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαφείρης (50’ Ρουσιαμάνης / 84’ Λαφαζάνης), Μηνάς (48’ Κεραμάς / 83’ Ευαγγέλου), Παπαγιαννόπουλος (78’ Ευσταθίου), Πολυζόπουλος (79΄Μεσιακάρης), Ανδρέου, Στάμος, Κεφαλάς (46’ Τζοβάρας), Τεντολούρης Δ. (79’ Μαντζάνας), Παππάς (67’ Τσιγαρίδας), Τεντολούρης Α. (75’ Μόκκας), Καραϊσκος (63’ Νάκου).
ΑΕΛ: Σέρεμετ (57’ Γκόντα), Παπαγεωργίου (84’ Καρανίκας), Ραπτάκης (46’ Γιώτας), Σκόνδρας, Παγώνης (65’ Μπλέντι), Χατζής (55’ Χασομέρης), Νεμπεγλέρας, Πόνσε (46’ Σιατραβάνης), Ζουρούδης (46’ Τσίγκας), Δεινόπαπας (78’ Τσιάρας), Ζεκίνια (84’ Μάγγος).
Ευχαριστήριο
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ευχαριστεί τη διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα για την άψογη φιλοξενία και εύχεται στην ομάδα κάθε επιτυχία ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















