Ad Here
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
06 Ιανουάριος 2013

Κόλλησε… στο μηδέν η ΑΕΛ

Προβολές: 1384

 

alt

Κόλλησε… στο μηδέν η ΑΕΛ

PHOTO: KOSTAS VILLA

www.Actionframe.gr

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στο «AEL FC Arena» με την ΑΕΛ να παραχωρεί «λευκή» ισοπαλία στον Ηρακλή, παιχνίδι με το οποίο και έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Football League.

 

 

alt

Αναμέτρηση στην οποία έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους «βυσσινί» να ξεκινάνε μουδιασμένα σε αντίθεση με τους «κυανόλευκους» που προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν.

Η ΑΕΛ έτσι έμεινε μοιραία με μόλις μία νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, επιβεβαιώνοντας την κακή της σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ο Ηρακλής απέσπασε έναν πολύτιμο πόντο σε μία δύσκολη έδρα…

Ο Τσίγκας δεν κατάφερε να κάνει πράξη την απειλή, όταν έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Δεινόπαπα, επηρεάστηκε από τη… μοναξιά μπροστά από τον Χουάντερσον, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Το εικοσάλεπτο… άπνοιας «διατάραξε» ο Στεφανίδης, πέντε λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο την προβολή του έσωσε σωτήρια για την ΑΕΛ ο Παπαγεωργίου.

alt

Και όπως βγήκαν οι ποδοσφαιριστές του Ζιώγα στο πρώτο 45λεπτο, το ίδιο μουδιασμένα βγήκαν και πάλι από τα ντους, επιτρέποντας στον «Γηραιό» να τσεπώσει και πάλι τα κλειδιά του αγώνα.

Η ΑΕΛ συνέχισε να έχει πάντως αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη, παρά το ηλεκτροσόκ που επιχείρησε ο «πάγκος» με τις αλλαγές και τη μετάγγιση… επιθετικότητας. Χρειάστηκε μάλιστα μια σωτήρια επέμβαση του Σέρεμετ που έπεσε στα πόδια του Χιονίδη στο 79΄, παίρνοντάς του την μπουκιά από το στόμα.

Τη δόξα του ωστόσο έκλεψε ο ομόλογός του κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή, Χουάντσερσον, ο οποίος έδιωξε με τα… νύχια το ωραίο σουτ του Πόνσε στο 88΄, σφραγίζοντας τη «λευκή» ισοπαλία.

alt

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γιώτας, Πόνσε, Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (59' Ζουρούδης), Χασομέρης, Δεινόπαπας (80' Μπλέντι), Τσίγκας (68' Καρανίκας).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Χουάντερσον, Σαββίδης, Ντε Σόουζα, Λόπεζ, Βαγγελόπουλος (46' Νατσούρας), Τσερκέζος, Σουλίδης, Γεωργίου, Χοβέ (75' Χιονίδης), Κριβοκάπιτς (65' Παληγεώργος), Στεφανίδης.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt