Κόλλησε… στο μηδέν η ΑΕΛ

Κόλλησε… στο μηδέν η ΑΕΛ
PHOTO: KOSTAS VILLA
Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στο «AEL FC Arena» με την ΑΕΛ να παραχωρεί «λευκή» ισοπαλία στον Ηρακλή, παιχνίδι με το οποίο και έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Αναμέτρηση στην οποία έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους «βυσσινί» να ξεκινάνε μουδιασμένα σε αντίθεση με τους «κυανόλευκους» που προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν.
Η ΑΕΛ έτσι έμεινε μοιραία με μόλις μία νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, επιβεβαιώνοντας την κακή της σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ο Ηρακλής απέσπασε έναν πολύτιμο πόντο σε μία δύσκολη έδρα…
Ο Τσίγκας δεν κατάφερε να κάνει πράξη την απειλή, όταν έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Δεινόπαπα, επηρεάστηκε από τη… μοναξιά μπροστά από τον Χουάντερσον, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Το εικοσάλεπτο… άπνοιας «διατάραξε» ο Στεφανίδης, πέντε λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο την προβολή του έσωσε σωτήρια για την ΑΕΛ ο Παπαγεωργίου.

Και όπως βγήκαν οι ποδοσφαιριστές του Ζιώγα στο πρώτο 45λεπτο, το ίδιο μουδιασμένα βγήκαν και πάλι από τα ντους, επιτρέποντας στον «Γηραιό» να τσεπώσει και πάλι τα κλειδιά του αγώνα.
Η ΑΕΛ συνέχισε να έχει πάντως αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη, παρά το ηλεκτροσόκ που επιχείρησε ο «πάγκος» με τις αλλαγές και τη μετάγγιση… επιθετικότητας. Χρειάστηκε μάλιστα μια σωτήρια επέμβαση του Σέρεμετ που έπεσε στα πόδια του Χιονίδη στο 79΄, παίρνοντάς του την μπουκιά από το στόμα.
Τη δόξα του ωστόσο έκλεψε ο ομόλογός του κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή, Χουάντσερσον, ο οποίος έδιωξε με τα… νύχια το ωραίο σουτ του Πόνσε στο 88΄, σφραγίζοντας τη «λευκή» ισοπαλία.

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γιώτας, Πόνσε, Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (59' Ζουρούδης), Χασομέρης, Δεινόπαπας (80' Μπλέντι), Τσίγκας (68' Καρανίκας).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Χουάντερσον, Σαββίδης, Ντε Σόουζα, Λόπεζ, Βαγγελόπουλος (46' Νατσούρας), Τσερκέζος, Σουλίδης, Γεωργίου, Χοβέ (75' Χιονίδης), Κριβοκάπιτς (65' Παληγεώργος), Στεφανίδης.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















