Σούζα… στην επανάληψη η ΑΕΛ!!!
Σούζα… στην επανάληψη η ΑΕΛ!!!
PHOTO: KOSTAS VILLA
Και η ανοδική πορεία της ΑΕΛ καλά κρατεί μιας και οι «βυσσινί» με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη, πέτυχε τρία τέρματα και κατατρόπωσε και την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 3-0 και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια που κατέκτησε η ΑΕΛ και δείχνει άκρως αναγεννημένη το τελευταίο διάστημα διεκδικώντας πλέον με αξιώσεις την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Στο 18’ ο Παγώνης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους «βυσσινί». Στο 47’ ο Τσίγκας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με το αυτογκόλ του Τσιάμη στο 73’ να «καθαρίζει» το παιχνίδι για τη Λάρισα. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Δεινόπαπα στο 80’.


ΑΕΛ: Φιρινίδης, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (46' Φρανκού), Πόνσε, Σ. Κρητικός (46' Τσίγκας), Δεινόπαπας, Μπλέντι.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Καρλόπουλος, Βλαχόπουλος, Σερέτης, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Άρτσε, Καπνίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης.
















>

















