Νέα προσθήκη για την ΑΕΛ…

Νέα προσθήκη για την ΑΕΛ…
Μία ακόμα σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με την απόκτηση της Μαρίας Σίσκου.
Η 22χρονη αθλήτρια με καταγωγή από τα Τρίκαλα που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στα Μετέωρα, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στις «βυσσινί».
Η Σίσκου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ελπίδες Καρδίτσας στην Α’ Εθνική και στις Αμαζόνες Καλυβίων σε Β’ και Γ’ Εθνική.
Πρόκειται για μία παίκτρια «πασπαρτού», η οποία αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και στον χώρο της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα, κυρίως στην κάλυψη των θέσεων του στόπερ αλλά και του αριστερού μπακ όπου η ομάδα χρειαζότανε ενίσχυση.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί την διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα για την συνεργασία τους στην μεταγραφή της αθλήτριας.
Στα μεταγραφικά πλέον η ομάδα έχει ρίξει όλο το βάρος στην οριστικοποίηση δύο ακόμα μεταγραφών, μιας κεντρικής χαφ και μιας ακόμα στόπερ για να έχει ο προπονητής της ΑΕΛ Νίκος Γκαλίτσιος ολοκληρωμένο το ρόστερ, χωρίς όμως να αποκλείεται να αποκτηθεί ακόμα μία παίκτρια
εάν την τελευταία στιγμή βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην μεσαία γραμμή και μπροστά.
Παράλληλα στα αγωνιστικά η ομάδα θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, αυτήν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Αλκαζάρ στις 13:00, με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων, όπου και θα δοκιμαστούν και κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι.
Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες ενίσχυσης της Γυναικείας ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Γυναικών της ΑΕΛ για ηλικίες από 6 έως 15.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στα 6906205053 & 6973826490.
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















