Θετικό το πρώτο δείγμα για την ΑΕΛ…

Θετικό το πρώτο δείγμα για την ΑΕΛ…
Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ ξεκίνησε με το δεξί… τις υποχρεώσεις της έστω και σε παιχνίδι με φιλικό χαρακτήρα όπου και επιβλήθηκε με 4-0 των Τρικάλων.
Πρώτο ματς για τα κορίτσια του Νίκου Γκαλίτσιου όπου και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και παρά το γεγονός πως απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Νάση, Αγγέλου, Σωτηριάδη, Σίσκου, Κόλλια και Πουρλιώτη.
Η ΑΕΛ η οποία ολοκλήρωσε τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα των Τρικάλων η οποία πέρυσι αγωνιζόταν στην Ά εθνική και υποβιβάστηκε πολύ άδικα μετά από τριπλή ισοβαθμία.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 2-0 και τα γκολ για την ΑΕΛ σημείωσαν οι Σρετένοβιτς στο 12´ με πολύ ωραίο σουτ έξω απο την περιοχή και η Χριστοφορίδη στο 24´.
Το έργο επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Σρετένοβιτς να συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να γράφει το 3-0 στο 65´ και την Λόγου να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 72´.
ΑΕΛ (Ν. Γκαλίτσιος): Βλασιάδου, Μιρτάϊ, Γαγάρα, Ρήγα, Κούκου, Ζντράβκοβιτς, Τσούκα, Σακελλάρη, Σρετένοβιτς, Λόγου, Χριστοφορίδη.
Έπαιξαν και οι: Αρζουμανίδου, Λιάγγα, Μπούμπα, Ακριβούλη, Δρόσου, Καπιτζίκα, Σπυροπούλου, Μπελμέζα.
Στην συνέχεια η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με τον Βόλο 2004 την ερχόμενη Κυριακή.
Διεθνής.... Κόλλια και Νάση
Χωρίς τις Χριστίνα Κόλλια και Ζωή Νάση αγωνίστηκε η ΑΕΛ, οι οποίες βρέθηκαν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας.
Συγκεκριμένα η Κόλλια θα συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών για το παιχνίδι με την Ρουμανία εκτός έδρας αύριο Τρίτη, ενώ η Νάση συμμετείχε στις προπονήσεις για την προετοιμασία της Εθνικής κορασίδων.
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















