Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ…

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ…
Επιστροφή στις νίκες μετά από αρκετό καιρό για τη γυναικεία ομάδας της ΑΕΛ η οποία και επιβλήθηκε με 3 -0 της Γλυφάδας και συνοδεύτηκε με εξαιρετική εμφάνιση.
Τα κορίτσια του Νίκου Γκαλίτσιου έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση.
Το σκορ άνοιξε στο 20' η Σπυροπούλου με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και δέκα λεπτά αργότερα η Χριστοφορίδη με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ που δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 78΄με κοντινή προβολή της Ακριβούλη.
ΑΕΛ (Ν. Γκαλίτσιος): Νάση, Κούκου, Γαγάρα, Γκατζογιάννη, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη, Κόλλια, Λόγου, Σακελλάρη, Χριστοφορίδη, Σπυροπούλου
Έπαιξαν και οι: Ακριβούλη, Τσούκα, Σρετένοβιτς
Ήδη από αυτήν την αγωνιστική ο Νίκος Γκαλίτσιος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στις νεαρές αθλήτριες της ομάδας με στόχο η ομάδα να ετοιμαστεί για τη νέα χρονιά. Μετά τις Νάση και Βλασιάδου που θεωρούνται πλέον «έμπειρες» στην κατηγορία, εμπειρίες αποκτούν οι Ακριβούλη και Σακελλάρη πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις.
Εξαιρετική η παρουσία της τριπλέτας των διαιτητών από τον Βόλο, σε αντίθεση με τον συνάδελφο τους την προηγούμενη εβδομάδα.
Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Χαλκίδα για να αντιμετωπίσει τις Αβαντίδες με μοναδικό στόχο την νίκη ώστε να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Μαζί με την αποστολή της Γυναικείας ομάδας θα ταξιδέψει στην Χαλκίδα και ένα τμήμα της Γυναικείας Ακαδημίας για να δώσει φιλικούς αγώνες με τοπικές Ακαδημίες.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















