.:: Larisa Goal ::. Στην αντεπίθεση…
Ad Here
.
alt

alt

alt

alt

alt

alt<
ΑΕΛ 1964 - Ερασιτεχνική ΑΕΛ
02 Μάρτιος 2012

Στην αντεπίθεση…

Προβολές: 1103

alt

 

Στην αντεπίθεση…

Άμεση ήταν η απάντηση των κ.κ. Γραβάνη και Νάκα στον Κώστα Πηλαδάκη στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΑΕΛ στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το μεσημέρι. Με μια γραπτή τους δήλωση, η οποία δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και κοινοποιήθηκε σε όλα τα ΜΜΕ, τα δυο μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ απαντούν στον Κώστα Πηλαδάκη κατηγορώντας τον για «παιχνίδι αποπροσανατολισμού»

Aναλυτικά η γραπτή δήλωση των δυο μελών της Ερασιτεχνικής:

Τίποτα καλύτερο και τίποτα περισσότερο δεν μπορούσε να περιμένει κανείς από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και της εταιρίας «Γήπεδο Αθλητικές Εγκαταστάσεις Λάρισας Α.Ε.», πλην κραυγών και αισχρών και ανέντιμων συκοφαντιών στο γνωστό πια παιχνίδι του αποπροσανατολισμού και του «διαίρει και βασίλευε».


Αντί για καθαρές απαντήσεις, αντί για πλήρη διαφάνεια στα θέματα της ΠΑΕ, αντί για ουσιαστική και διαρκή θεσμική ενημέρωση προς το Σωματείο Α.Ε.Λ. 1964 και το Λαό της ΑΕΛ γενικότερα, ο «απών» πρόεδρος φρόντισε στη «σπάνια» επανεμφάνισή του να κρυφτεί και πάλι πίσω από τη σπίλωση συνειδήσεων και τη διχόνοια, θολώνοντας τα νερά.


Χωρίς ντροπή, αναφέρθηκε με τρόπο παραπλανητικό σε ένα ατυχές, προσωπικής φύσεως συμβάν μικρής έκτασης, για το οποίο προ πολλού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Σε ένα ξέσπασμα αλητείας, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «απειλούμε και τραμπουκίζουμε» και δήλωσε ότι «δεν μπορούμε εμείς να εκπροσωπούμε τις ακαδημίες της ΑΕΛ» ψελλίζοντας ανόητα φληναφήματα περί "ιδιοτέλειας". [Ο ίδιος που διαπραγματεύεται την εκποίηση ακίνητης περιουσίας της ΠΑΕ στα φυτώρια-ακαδημίες της ΑΕΛ, με παράλληλη «είσπραξη» του τιμήματος από τη δική του εταιρία «Γήπεδο ΑΕΛ ΑΕ».] Φυσικά, ουδεμία σχέση είχαν οι αναφορές του με τα καυτά προβλήματα και λοιπά θέματα αντιμετωπίζει η ΠΑΕ. Επρόκειτο για κλασικό αντιπερισπασμό. Η αποκλειστική στόχευση του κ. Πηλαδάκη ήταν να πληγεί η προσωπική μας αξιοπιστία και η αξιοπρέπειά μας ανάμεσα στους συμπολίτες μας, καθώς και να προσβληθεί η οικογενειακή μας υπόσταση.


Εύλογα θα αναρωτιούνται οι συμπολίτες μας βέβαια, ποιός ο λόγος, ολόκληρος πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ ΑΕΛ να επιτίθεται προσωπικά εναντίον των «ασήμαντων» εφόρων ποδοσφαίρου και μπάσκετ του μη κερδοσκοπικού Σωματείου ΑΕΛ 1964. Η απάντηση είναι απλή και γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, πλην όμως θα την επαναλάβουμε για τους υπολοίπους.


Οι Γραβάνης και Νάκας έγιναν υπερβολικά «ενοχλητικοί». Εδώ και χρόνια ασχολούμαστε και προβληματιζόμαστε σε καθημερινή βάση για τον τρόπο διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, εμφορούμενοι από καθαρό, αγνό και άδολο ενδιαφέρον.


Το πρώτο «αμάρτημα» που διαπράξαμε, ήταν ότι «τολμήσαμε» να σπάσουμε το πέπλο της σιωπής και να αποκαλύπτουμε:

1. Τους ισολογισμούς της ΠΑΕ ΑΕΛ και της «Γήπεδο ΑΕΛ ΑΕ».

2. Τις παθογένειες της ΠΑΕ και οικονομικές δυσλειτουργίες ακόμη και σε χρονιές φαινομενικά επιτυχημένες.

3. Το προκλητικό φαινόμενο των «λειψών» εισιτηρίων (τερατώδης αναντιστοιχία μεταξύ των θεατών και της επίσημης δήλωσης εισιτήριων).

4. Το παρασκήνιο της υπόθεσης του νέου γηπέδου.

5. Το γεγονός ότι η ΠΑΕ υπέγραψε σύμβαση για την καταβολή υψηλού μισθώματος με την «Γήπεδο ΑΕΛ Α.Ε.».

6. Την εκχώρηση όλων των δικαιωμάτων επί του AEL FC ARENA από την «Γήπεδο Α.Ε.Λ. ΑΕ» στη δανείστρια τράπεζα. Τα δικαιώματα επί του γηπέδου σήμερα δεν ανήκουν καν στη «Γήπεδο Α.Ε.Λ. ΑΕ»., αλλά στην τράπεζα.


Κατόπιν αρχίσαμε να θέτουμε «ενοχλητικά» ερωτήματα («απαγορευμένα» επισήμως), όπως:

1. Για το παρασκήνιο και την πραγματική διάσταση της υπόθεσης Λυράκη.

2. Για τα αίτια και τις πτυχές των ατελείωτων μεταγραφών χειμώνα-καλοκαίρι με τα νεφελώδη ανταλλάγματα.

3. Για την πραγματική οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

4. Για τα αίτια της πλήρους εγκατάλειψης των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ από την ίδια την ΠΑΕ ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια.

5. Για τα «ψιλά γράμματα» της υπόθεσης του νέου γηπέδου.

6. Για το θέμα της εκχώρησης όλων των δικαιωμάτων επί του AEL FC ARENA στην δανείστρια τράπεζα.

7. Για το ύψος του ανταλλάγματος που οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΛ προς την «Γήπεδο ΑΕΛ ΑΕ». Επ’ αυτού, ο κ. Πηλαδάκης χτες επανέλαβε ότι η ΠΑΕ δεν καταβάλλει μίσθωμα, έως ότου το επαναδιαπραγματευτεί με τον νέο (;) επενδυτή.


Αυτό όμως που δεν μας συγχώρησε ποτέ ο κ. Πηλαδάκης, ήταν ότι ως μέλη του Σωματείου ΑΕΛ 1964, αποφασίσαμε –όπως και άλλοι συνοπαδοί της ΑΕΛ- να ασχοληθούμε ενεργά με το Σωματείο και να κατέλθουμε υποψήφιοι στις τελευταίες αρχαιρεσίες, παρά τις απόπειρες εκφοβισμού που προέρχονταν από κύκλους της ΠΑΕ (ακόμη και την παραμονή των εκλογών). Ακόμη χειρότερα για τον κ. Πηλαδάκη, τα μέλη του Σωματείου, μας τίμησαν με την ψήφο τους και από τον Ιούνιο του 2010 είμαστε υπεύθυνοι των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ΑΕΛ, αντίστοιχα. Από τότε προσπαθούμε να προσφέρουμε καθημερινά χρόνο, εργασία και το υστέρημά μας πασχίζοντας για την άρτια και υποδειγματική λειτουργία των τμημάτων (παρά τις οικονομικές δυσκολίες). Αν κρίνουμε από τα σχόλια όσων ασχολούνται και γνωρίζουν, το έργο μας κρίνεται θετικό.


Πριν μια εβδομάδα, έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΑΕΛ 1964, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ο κ. Πηλαδάκης. Μεταξύ των θεμάτων της ήταν και η οφειλή της εταιρίας του «Γήπεδο ΑΕΛ ΑΕ» προς το Σωματείο. Πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Πηλαδάκης είχε συμφωνήσει με τον κ. Λιόντο την πώληση του αθλητικού κέντρου των Δένδρων από την ΠΑΕ ΑΕΛ στο Σωματείο ΑΕΛ 1964 για χρήση από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Πλην όμως, το τίμημα στο οποίο κατέληξαν -ύψους 1.000.000 ευρώ!!!- δεν θα το εισέπραττε η (πωλήτρια) ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά η «Γήπεδο ΑΕΛ ΑΕ» (μέσω συμψηφισμού ισόποσων δόσεων που οφείλει προς το Σωματείο)!!!

[Μικρή λεπτομέρεια: Ο κ. Πηλαδάκης βρίσκεται κατά δήλωσή του σε αναζήτηση αγοραστή της ΠΑΕ, ενώ η «Γηπεδο ΑΕΛ ΑΕ» είναι ουσιαστικά ατομική επιχείρηση του ιδίου.]

Η εν λόγω πρόταση καταψηφίστηκε από τα μέλη της Γ.Σ., ενώ υπερψηφίστηκε η διαφορετική πρόταση Νάκα. Επίσης, ομόφωνα αποφασίστηκε η απαίτηση του Σωματείου ΑΕΛ (ως μετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ) για σφαιρική και θεσμική ενημέρωση επί όλων των θεμάτων της ΠΑΕ.

Η «απάντηση» της πλευράς του κ. Πηλαδάκη ήλθε μόλις χτες. Η αυτοδιαφημιζόμενη «ηθική» του επαφίεται στην κρίση του κάθε Λαρισαίου.


Οι προσπάθειες εκφοβισμού, εξουθένωσης και κάμψης του ΑΕΛικού μας φρονήματος συνεχίζονται ολοένα και πιο έντονες, βρώμικες και λυσσαλέες. Δεν θα πετύχουν τίποτα. Δεν θα προδώσουμε ποτέ την Ιδέα μας. ΑΕΛ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΛ!!! Πάνω και πέρα από πρόσωπα και λογής-λογής συμφέροντα…


ΥΓ1: Το μονολεκτικό μήνυμα του κ. Πηλαδάκη «ΤΕΛΙΩΣΕΣ» (δική του ορθογραφία) που στάλθηκε χθες (02.03.2012) στις 11:15π.μ. στο κινητό του πρώτου από εμάς, εντάσσεται στις «απειλές» που ανέφερε; Ή μήπως η απάντηση που έλαβε στις 11:23πμ («ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ»);

ΥΓ2: Εντέλει η Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΑΕΛ 1964 έφερε έστω ένα απτό αποτέλεσμα: Χτες το μεσημέρι επρόκειτο να συνέλθει για πρώτη φορά πραγματικά το παρόν ΔΣ της ΠΑΕ παρουσία εκπροσώπου του Σωματείου.

ΥΓ3: Εξυπακούεται ότι επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να διεκδικήσουμε δικαστικώς την αποκατάσταση του ονόματός μας.

1. Αντώνης Γραβάνης του Σπυρίδωνα, Δικηγόρος, Ταμίας Δ.Σ.Λ. Έφορος ποδοσφαίρου ΑΕΛ 1964.

2. Γιώργος Νάκας του Νικολάου, Ιατρός, Έφορος μπάσκετ ΑΕΛ 1964.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt