Ανταγωνιστική η ΑΕΛ αλλά…
Ανταγωνιστική η ΑΕΛ αλλά…
Αν και η ΑΕΛ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον μικρό τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υποδομών Νεανίδων Κ-17 που διεξήχθη στην Κοζάνη, τελικά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Άτλαντα Ιωαννίνων.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε η Φαρμάκη στο 55΄, με την ΑΕΛ να έχει τις δικές της καλές στιγμές για να σκοράρει.
Πάντως οι άνθρωποι της ΑΕΛ «φωνάζουν» για τη φάση του 70΄ όταν η Ανδρέου ήταν σε προφανή θέση για γκολ, ανετράπη εκτός περιοχής από την αντίπαλη τερματοφύλακα.
Ο διαιτητής του αγώνα κ. Μιχαηλίδης (Πέλλας) καταλόγισε την παράβαση, αλλά αντί να αποβάλει την αθλήτρια του Άτλαντα, την τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.
ΑΕΛ (Β. Πάνος): Δασκάλου, Αναστασίου, Καραπατσακίδη Τρ., Κωστοπούλου, Μητσιάκου, Αλπού Αν., Μητσοπούλου, Πούλιου Ε., Ανδρέου, Σπρίντζιου, Κανταρίνου.
Έπαιξαν και οι: Πούλιου Ασ., Γαδετσάκη και Κούλη.
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















