.:: Larisa Goal ::. Παραιτήθηκε ο Αντώνης Γραβάνης
Ad Here
.
alt

alt

alt

alt

alt

alt<
ΑΕΛ 1964 - Ερασιτεχνική ΑΕΛ
02 Αύγουστος 2013

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Γραβάνης

Προβολές: 1385

alt

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Γραβάνης

Με γραπτή του δήλωση ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ 1964 Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος εξελέγει στην 10η θέση κατά τις χθεσινές αρχαιρεσίες, παρατείται από μέλος του ΔΣ του Σωματείου.

«Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της ΑΕΛ και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Όλοι πρέπει να σταθούμε στο πλάι της ΑΕΛ έμπρακτα και όχι με λόγια.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους τριάντα συνοπαδούς που με τίμησαν με την ψήφο τους επανεκλέγοντάς με στο Δ.Σ. της ΑΕΛ 1964. Η επιλογή όμως χθες ήταν μεταξύ δρόμων για την ΑΕΛ και όχι μεταξύ προσώπων. Τις τελευταίες εβδομάδες εγώ και οι συνάδελφοί μου στην επιτροπή ποδοσφαίρου της ΑΕΛ εκθέσαμε επανειλημμένα και με σαφήνεια τις θέσεις και το όραμά μας για την ΑΕΛ της επόμενης ημέρας. Η πλειοψηφία των μελών του κυρίαρχου σώματος προέκρινε άλλο δρόμο από αυτόν που εγώ και οι συνυποψήφιοί μου πιστέψαμε και προτείναμε. Κατόπιν τούτου, δηλώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. διευκολύνοντας ταυτόχρονα τη νέα διοίκηση στην άσκηση των καθηκόντων της μέσα από τη δική της φιλοσοφία.

Θέλω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στο Σωματείο και ειδικά στο τμήμα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, όπου τα τέσσερα τελευταία χρόνια προσπάθησα να βάλω το δικό μου λιθαράκι.

Τους εκατοντάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που καμάρωνα με το άλογο στο στήθος κάθε μέρα σε προπονήσεις και αγώνες, που μας χάρισαν σπάνιες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και που προσπάθησα με όλο μου το είναι να βοηθήσω. Σε όλους εύχομαι υγεία και να φτάσουν στην κορυφή των ποδοσφαιρικών τους ονείρων μέσα από την Ομάδα μας. Θα συνεχίσω να τους παρακολουθώ και να τους καμαρώνω. Ευχαριστώ όλα τα μέλη των επιτροπών ποδοσφαίρου και ιδιαιτέρως τον Νίκο Λιντέρη και τον Σπύρο Θεοχαρίδη, πραγματικούς στρατιώτες της Ιδέας ΑΕΛ. Τον αρχιπροπονητή Νίκο Βλαχούλη που με το πάθος, την οργανωτικότητα, την επιμονή και τη βαθιά γνώση του αθλήματος συνέβαλε τα μέγιστα στην αναδιοργάνωση και κάθετη αναβάθμιση της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Επίσης όλους τους προπονητές και γυμναστές των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ που με την εργατικότητα και τις γνώσεις τους, μας έφτασαν σε κορυφαίο πανελλαδικά επίπεδο. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες γονείς των ποδοσφαιριστών μας που σεβάστηκαν τη φιλοσοφία λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ και βοήθησαν έτσι στην απρόσκοπτη ποδοσφαιρική ανάπτυξη των παιδιών τους μέσα στο πλαίσιο μιας υποδειγματικά οργανωμένης ακαδημίας.

Ιδιαίτερη μνεία επιθυμώ να κάνω στους δεκάδες ποδοσφαιριστές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, που φέτος το καλοκαίρι δίχως καν να υπάρχουν σαφή δεδομένα, πίστεψαν το πλάνο, τη φιλοσοφία και το όραμά μας, εμπιστεύτηκαν τη δυναμική της ΑΕΛ και την αξιοπιστία του Σωματείου και δέχθηκαν να συνεργαστούμε για να βγει η ομάδα άμεσα στην Football League. Οι περισσότεροι από αυτούς μέχρι χθες προπονούνταν εντατικά υπό τις οδηγίες του Τάσου Μπεριτζά, του Γιάννη Βασιλείου και του Χρήστου Μιχαήλ με τη βοήθεια των Κώστα Γούλα και Θανάση Κυριλλίδη και την καθοδήγηση του Νίκου Βλαχούλη. Όλοι λειτούργησαν αφιλοκερδώς, αλλά σε επαγγελματικά πρότυπα παρά τις δυσκολίες και το καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας, προκειμένου η ΑΕΛ να μπορεί να κοιτάξει με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα. Πρόκειται για εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που αν τους δοθεί η απαραίτητη εμπιστοσύνη μπορούν να φέρουν την ΑΕΛ εκεί που όλοι τη θέλουμε. Δηλαδή στην κορυφή. Η προσπάθειά τους ήταν συγκινητική και μακάρι να μην πάει χαμένη. Είμαι υπερήφανος για όλους και τους ευχαριστώ».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt