.:: Larisa Goal ::. «Λαβωμένη» αλλά ψυχωμένη η Ανάβρα!!!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
14 Οκτώβριος 2018

«Λαβωμένη» αλλά ψυχωμένη η Ανάβρα!!!

Προβολές: 3016

alt

«Λαβωμένη» αλλά ψυχωμένη η Ανάβρα!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τι κι αν η ατυχία γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στην Προοδευτική Ανάβρας με τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού, παρόλο αυτά οι «κόκκινοι καμικάζι» κατάφεραν να κατακτήσουν μια παλικαρίσια νίκη με 2-1 απέναντι στα Βούναινα, σπάζοντας… έτσι το αήττητο.

alt

Παιχνίδι για γερά νεύρα που τα είχε όλα γεμάτο πάθος και δυνατές προσωπικές μονομαχίες, με το συγκρότημα του Γιώργου Λυκοκώστα όμως να δείχνει ιδιαίτερα πεισμωμένο, έδειξε περίσσιο πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα και έφτασε σε μια σημαντική από κάθε άποψη νίκη που θα αποτελέσει ψυχολογική ντόπα για τη συνέχεια.

alt

Όσο για την ομάδα του Βασίλη Ταχτιντή που γκρεμίστηκε… από την κορυφή, σίγουρα οι απουσίες των Χατζηλιάδη και Φαρμάκα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα αλλά η αλήθεια είναι πως τα μεγάλα της ατού δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει λύσεις απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Ανάβρας, αν και στην επανάληψη πίεσε ασφυκτικά.

alt

Με «ξερό» βολέ του Παφίλη…

Από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο καλές στιγμές με τους Ριζούλη (9΄) και Βράκα (11΄) και οι φιλοξενούμενοι με τον Τζατζάκη (4΄, 13΄) χωρίς όμως να βρουν στόχο.

Στόχο όμως βρήκε στο 29΄ο Χρήστος Παφίλης ο οποίος με ένα ξερό σουτ πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση της άμυνας της Α.Ε.Β και έγραψε το 1-0.

alt

…αγωνία μέχρι το φινάλε

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Καραντώνης βρέθηκε φάτσα με το 2-0 μετά από υπέροχη προσπάθεια του Βράκα αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν την αντίπαλη εστία και σε αυτό συντέλεσε η είσοδος των Βελετάνη και Ρουμελιώτη αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν και πάλι στο 72΄.

alt

Και πιο συγκεκριμένα ο MVP του αγώνα Νίκος Βράκας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος από τον Σουπεκιώτη και έκανε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η Α.Ε.Β. μπήκε ξανά στο παιχνίδι μειώνοντας το σκορ στο 78΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζατζάκη που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντινούλη αλλά το 2-1 δεν άλλαξε ως το τέλος…

alt

Η διαιτησία

alt

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Άγης Μπουμαρσόπουλος που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Δημήτρη Γκάγκα και Γιώργο Αναστασίου.

ΑΝΑΒΡΑ (Γ. Λυκοκώστας):

alt

Φιλοκώστας, Μπουζούκας Λ., Χονδροδήμος Π. (46΄λ.τ Κιούσης) Ντόντος (16΄λ.τ Ντινούλης), Κόλα (7΄λ.τ. Ριζούλης), Καραντώνης, Κορδαλής, Παφίλης (68΄Καρπέτης), Γιαννουλέας, Βράκας, Παπαδόπουλος.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Β. Ταχτιντής):

alt

Δούνιας, Κατσιώτης, Σουπεκιώτης, Νεράντζης (73΄Μερτζανίδης Φ.), Μερτζανίδης Η. (66΄Ρουμελιώτης), Μούμος, Γκατζούλης (33΄Ραπτόπουλος), Κορδέλας, Βλησαρούλης, Τζατζάκης, Χριστοδούλου (51΄λ.τ Βελετάνης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt