.:: Larisa Goal ::. 54 χρόνια λάμψης… για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου!!!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
18 Σεπτέμβριος 2018

54 χρόνια λάμψης… για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου!!!

Προβολές: 2351

alt

54 χρόνια λάμψης… για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου!!!

Τα 54 του χρόνια από την ίδρυση του γιορτάζει φέτος ο Αστέρας Μελισσοχωρίου και τα συνδύασε εξαιρετικά με την επιτυχημένη διεξαγωγή της χοροεσπερίδας που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην πλατεία του χωριού.

Κόσμος και κοσμάκης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και τίμησε με την παρουσία του την εξαρετική αυτή εκδήλωση.

alt

Μεταξύ άλλων από τη δημοτική αρχή έδωσαν το «παρών» ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Χρήστος Χατζούλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Φιλιππούπολης, καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Δημήτρης Ροϊδούλης ενώ την ΕΠΣΛ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Μπανιάς, το μέλος κ. Αργύρης Γκρίμπας, καθώς και από την επιτροπή διαιτησίας ο κ. Κώστας Κουρδής.

alt

Το λόγο στο βήμα πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Αγγελούλης που ευχαρίστησε πολύ τον δήμο Κιλελέρ που στέκεται στο πλευρό της ομάδας, καθώς και τον πρόεδρο της κοινότητας του Μελισσοχωρίου. Ήταν πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε όλους αυτούς τους παράγοντες και ανθρώπους που αυτά τα 54 χρόνια κρατούσαν ζωντανή την ομάδα.

Στη συνέχεια ο κ. Λεωνίδας Μπουρντένας που είναι υπεύθυνος των ακαδημιών ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν την ομάδα, τους γονείς των παιδιών που στηρίζων την ακαδημία και έγιναν βραβεύσεις στους μικρούς αθλητές. Τα βραβεία παρέδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, καθώς και ο αντιπρόεδρος.

Όσο για το γλέντι αυτό κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και γι’ αυτό ευθύνεται ο ανεπανάληπτος Μάκης Κουτσιούμπας με το επιτελείο του καθώς ξεσήκωσαν τα πλήθη…

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt