.:: Larisa Goal ::. Έδειξαν χαρακτήρα οι παίδες…
Περιφερειακό -
21 Νοέμβριος 2018

Έδειξαν χαρακτήρα οι παίδες…

Προβολές: 3007

alt

Έδειξαν χαρακτήρα οι παίδες…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τι κι αν η μικτή παίδων της ΕΠΣΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε άμεσα, έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας της αντίστοιχης της ΕΠΣ Τρικάλων με 3-1.

alt

Η χθεσινή δυνατή βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί αρκετά ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου Αλκαζάρ, εμποδίζοντας κατά πολύ τις προσπάθειες των δύο ομάδων αλλά το συγκρότημα του Νίκου Φώλλα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε έτσι στην επικράτηση.

alt

… το γύρισε στο α΄μέρος

Η τρικαλινή ομάδα ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 16΄με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Γερεντέ και παρά την προσπάθεια του Αντωνόπουλου κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Όμως οι «μπλε» της Λάρισας αντέδρασαν και στο 27΄μετά από φάουλ του Αρσενίδη η μπάλα αποκρούστηκε από τον Πατρίκαλο και το οριζόντιο δοκάρι και ο Γιώργος Γκίτσας με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

alt

Στο 33΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ αλλά ο Αντωνόπουλος μπλόκαρε εντυπωσιακά το σουτ του Πρεκατέ.

Και στην αμέσως επόμενη φάση η Λάρισα έφερε τούμπα το ματς με τον πεισματάρη Κωνσταντίνο Μπαλαμώτη να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία αμυντικών και τερματοφύλακα και έγραψε έτσι το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου με τους Αρσενίδη (7΄) και Μπακαβέλο (23΄).

alt

Ο αρχηγός σφράγισε… τη νίκη!

Με το ξεκίνημα της επανάληψης τα Τρίκαλα απείλησαν και πάλι αλλά ο Αντωνόπουλος είπε όχι και στον Ρούτσι.

Στο 55΄ο Μπαλαμώτης βρέθηκε μια ανάσα από το τρίτο τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε, όμως στο 58΄ο Θωμάς Αρσενίδης με προβολή μετά από ωραία προσπάθεια του Ασίκογλου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

alt

Η διαιτησία

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Νικόπουλος που είχε βοηθούς τους κ.κ. Σακκά και Σαμαρά (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Φώλλας):

alt

Αντωνόπουλος, Γκίτσας, Μπαλαμώτης, Μπακαβέλος (36΄Γαρυφάλλου), Αρσενίδης (60΄λ.τ Κυρμιτσής), Λάζος, Μπόρος, Αρσένης, Πινακάς (48΄Ασίκογλου), Χατζής (48′ Νινίκας), Φώλιας.

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Χ. Μόρφος):

alt

Πατρίκαλος (63΄Πολυγένης), Γραμματικός, Αγγέλης, Παπαδημητρίου, Γαλάνης (63΄Τσιούνης), Παπαγεωργίου, Κατράνας (36΄Στρωματάς), Τσάτσος, Γερεντές, Ρούτσι, Πρεκατές (63΄Γαϊτανάς).


K-14:

Τα αποτελέσματα:

ΕΠΣ Γρεβενών - ΕΠΣ Kαρδίτσας 1-5

ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Τρικάλων 3-1


Η βαθμολογία (2η αγωνιστική):

1. ΕΠΣ Καρδίτσας 5-1 4

2. ΕΠΣ Λάρισας 3-1 4

3. ΕΠΣ Τρικάλων 5-3 3

4. ΕΠΣ Γρεβενών 1-9 0


(Επόμενη αγωνιστική 12/12, 12:30):

ΕΠΣ Γρεβενών-ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Τρικάλων

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt