.:: Larisa Goal ::. Αυτό ήταν σωστό, το Κιλελέρ ξανά στη Γ΄Εθνική!!!
Ποδόσφαιρο -
24 Απρίλιος 2024

Αυτό ήταν σωστό, το Κιλελέρ ξανά στη Γ΄Εθνική!!!

Προβολές: 728

alt

Αυτό ήταν σωστό, το Κιλελέρ ξανά στη Γ΄Εθνική!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Κόντρα σε όλους και σε όλα, άντεξε κακοτυχίες, άντεξε στο «ξεσπίτωμα» από την αρχή της χρονιάς αλλά παρόλο αυτά η Α.Ε. Κιλελέρ όχι μόνο δεν λύγισε αλλά αντίθετα στάθηκε γερά στα πόδια της και μετά τη σημερινή σπουδαία νίκη με 2-0 απέναντι στον Πιερικό, εξασφάλισε την παραμονή της στη Γ΄Εθνική, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

alt

Μια παλικαρίσια σωτηρία από τους παίκτες του Κώστα Κατσάρα και πραγματικά τους αξίζουν πολλά μπράβο, όπως πολλά μπράβο αξίζουν στους συνεργάτες του έμπειρου τεχνικού, στη διοίκηση και στους λίγους αλλά ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας που τη στήριξαν σε κάθε γήπεδο.

alt

Στο αγωνιστικό κομμάτι και παρά το όποιο άγχος λόγω της κρισιμότητας του ματς, τα δύο γρήγορα γκολ (23΄, 29), ήταν αρκετά για να διώξουν τα πάντα, βάζοντας γερά θεμέλια για το πολυπόθητο τρίποντο.

alt

Γερά θεμέλια…

Μόλις στο 3΄ο Ματσούκας ήταν αυτός που απείλησε με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

alt

Στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 9΄ο Τζιάνης δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση.

alt

Όμως στο 23΄ο Στέργιος Δοδοντσάκης με καρφωτή κεφαλιά μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπαρούτα έκανε το 1-0, δείχνοντας τον δρόμο για τη σωτηρία.

alt

Και έξι λεπτά αργότερα ο Άκης Βαγενάς με εντυπωσιακό σουτ μετά από νέα εξαιρετική σέντρα του Μπαρούτα, πέτυχε το 2-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.

alt

Εξαιρετική διαχείριση…

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Βαγενάς απείλησε και πάλι αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

alt

Το Κιλελέρ που είχε το πάνω χέρι με αυτό το υπέρ του 2-0, έκανε εξαιρετική διαχείριση και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Πέτσα, σήμανε αυτόματα και το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς για την επίτευξη του στόχου.

alt

Μετά την εξέλιξη αυτή, πανηγυρίζει και ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος και εξασφάλισε με τη σειρά του τη σωτηρία στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Η διαιτησία

alt

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Πέτσας που είχε βοηθούς τους κ.κ. Αλεξόπουλο και Παπαγεωργόπουλο (Τρικάλων).

ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας):

alt

Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Τζιάνης (73΄Κούκος), Κατσαμάγκας (62΄λ.τ Ελέζι), Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Βαγενάς (85΄Κουκοφίκας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ν. Θεοδοσιάδης):

alt

Σεμιτσίδης, Στόιος, Μυρωτής (44΄λ.τ Μαυρίδης), Οικονομίκος, Κουλαλής, Ματσούκας (56΄Στραβογιάννης), Παπαϊωάννου (56΄Μπαλτάς), Καρατάσιος (81΄Κωνσταντινίδης), Χατζηπουργιάνης, Κραγιόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου (56΄Ματζαλάκου).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt