.:: Larisa Goal ::. Μάγκικη… νίκη για την Α.Δ. Λάρισας!!!
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
18 Φεβρουάριος 2015

Μάγκικη… νίκη για την Α.Δ. Λάρισας!!!

Προβολές: 1009

alt

Μάγκικη… νίκη για την Α.Δ. Λάρισας!!!

Νικηφόρο πέρασμα από την παγωμένη Ξάνθη πραγματοποίησε η Α.Δ. Λάρισας μιας και επιβλήθηκε της Α.Δ. Ξάνθης με 1-0 και πήρε έτσι πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες της λαρισινής ομάδας αν και παρατάχθηκαν με σύνθεση ανάγκης λόγω των πολλών απουσιών και σε θέση σέντερ φορ τον έμπειρο Αποστόλη Νάτσιο που έδωσε ξεχωριστό χρώμα, κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα φτάνοντας στην επικράτηση.

Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε στο 67΄με τον Γιώργο Μάγγα να προλαβαίνει την έξοδο του αντίπαλο πορτιέρο, αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια των Νάτσιου και Σταμούλη.

Α.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Νάτσιος-Γ. Αλεξίου): Παπαχρήστος, Λεμονάκης, Παπακανάκης, Καρακώστας, Γεωργαντάς, Παπαϊωάννου, Λέντζας, Τζήκας, Μάγγας, Νάτσιος, Ξηρομερίτης, Σταμούλης.

Άψογη φιλοξενία…

alt

Μετά το τέλος του αγώνα η Α.Δ. Ξάνθης παρέθεσε γεύμα στην Α.Δ. Λάρισας, με τους ανθρώπους της λαρισινής αποστολής να τους ευχαριστούν θερμά για την άψογη φιλοξενία τους.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt