.:: Larisa Goal ::. Κάτι καλό «χτίζεται» στην Αμπελιά…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
23 Αύγουστος 2017

Κάτι καλό «χτίζεται» στην Αμπελιά…

Προβολές: 2825

alt

Κάτι καλό «χτίζεται» στην Αμπελιά…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά πίστη για κάτι καλό, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Αμπελιάς με στόχο να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του στον νέο μαραθώνιο της Α1 ΕΠΣΛ.

Μια ομάδα που εντυπωσίασε κατά την περσινή χρονιά και φέτος αποφάσισε να αλλάξει ρότα, θέλοντας να «χτίσει» κάτι από την αρχή και πάνω σε υγιής βάσεις.

Ριζικές αλλαγές τόσο στον πάγκο όπου τα ηνία ανέλαβε ο έμπειρος τεχνικός Αχιλλέας Τσιβόπουλος ο οποίος και κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις από τα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, όσο και στο αγωνιστικό τμήμα μιας και ήρθαν παίκτες καταξιωμένοι που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η διοίκηση στέκεται αρωγός με μπροστάρη τον πρόεδρο Πέτρο Μπανιά, οπότε αυτό που απομένει είναι σκληρή δουλειά, συνεχής προσπάθεια, υπομονή και επιμονή και στο τέλος κάτι καλό θα βγει.

Όσο για στόχους, το σίγουρο είναι πως ο νέος Ολυμπιακός Αμπελιάς θα εμφανιστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε ένα πρωτάθλημα πολλών απαιτήσεων…

alt

Τα νέα πρόσωπα…

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Μαγαζιώτης, Καλπίας, Σουλτούκης (Ηρακλής Λάρισας), Παππάς (Αβέρωφ), Κωνσταντάς (Λαρισαϊκός), Γεωργούλας Θ. (Λάρισα 2012), Ζαφειρούλης (Νέα Πολιτεία), Παλαμίδας (Αμπελόκηποι), Τασούλης (Αμυγδαλέα), Σερίφης (ομάδα της Κομοτηνής), Κουρμπάτι (Πουρνάρι), Καραμπλής, Ραπτόπουλος, Λαζαρίδης (Χαλκιάδες) και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις.


Τι δήλωσαν…

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΙΒΟΠΟΥΛΟΣ

(Προπονητής):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ξεκινάμε μια καινούρια προσπάθεια κυριολεκτικά από το μηδέν, προχωρήσαμε σε μια σειρά επιλεκτικών και προσεκτικών μεταγραφικών κινήσεων μαζί με τη διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Μπανιά και βασικό μας μέλημα είναι η άνετη παραμονή.

Δεν υπάρχει πίεση, θέλουμε να βάλουμε γερά θεμέλια δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι προκύψει…».


ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΝΙΑΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Και από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία που είναι και το πιο σημαντικό. Από τη μεριά μας σαν διοίκηση κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ομάδας, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι καλύτερο στην πορεία. Είμαστε τυχεροί που θα συνεργαστούμε με έναν προπονητή σαν τον κ. Τσιβόπουλο ο οποίος και κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις και αυτό που θέλουμε απ’ όλους είναι δουλειά, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συλλογική προσπάθεια».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΑΖΙΩΤΗΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια εδώ στην Αμπελιά με νέα άτομα που απαρτίζουν τη διοίκηση και θέλουμε μέσα από συλλογική προσπάθεια να «χτίσουμε» μια ομάδα από το μηδέν. Μέλημά μας είναι να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και σίγουρα σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια θέλουμε να σταθούνε άπαντες αρωγοί και να μας στηρίξουν».


ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ:

alt

«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά κατά τα μεταγραφική περίοδο μιας και γίνεται μια καινούρια προσπάθεια και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α1 ΕΠΣΛ. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ:

alt

«Γίνεται μια νέα προσπάθεια εδώ στην Αμπελιά και καλούμαστε όλοι να μοχθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και ευελπιστώ στο τέλος να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Υπάρχει διάθεση και όρεξη για προσφορά και αυτό που απομένει είναι να δουλέψουμε σκληρά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt