.:: Larisa Goal ::. Βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον Δωτιέα Αγιάς…
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
12 Απρίλιος 2012

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον Δωτιέα Αγιάς…

Προβολές: 1493

alt

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον Δωτιέα Αγιάς…

Με παρόντα και τα τρία μέλη της, τους δύο δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη και τον Δημήτρη Τηλιό, συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή.

Με βάση τα όσα προβλέπονται από τον Πειθαρχικό Κώδικα, τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και τα όσα αναγράφηκαν στις παρατηρήσεις των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων, των συναντήσεων του περασμένου Σαββατοκύριακου, των πρωταθλημάτων της Ένωσης, επέβαλλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές σε ομάδες και ποδοσφαιριστές:


Ποινές σε ομάδες

-Στην ομάδα Δωτιέας Αγιάς επιβλήθηκε συνολικά χρηματικό πρόστιμο 700 ευρώ (υπότροπη), γιατί οπαδοί της πριν την έναρξη του αγώνα Δωτιέας – Δόξα Αργυροπουλίου της 7-4-2012, έριξαν «δυναμιτάκια» και μπουκάλια με νερό έξω από τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα για 3΄. Η ίδια συμπεριφορά εκδηλώθηκε εκ μέρους τους και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και είχε σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης του β΄ ημιχρόνου για 2΄. Επίσης, οπαδοί της ίδιας ομάδας στο 40΄ του αγώνα έριξαν «δυναμιτάκια» προς την πλευρά του β΄ βοηθού χωρίς να τον χτυπήσουν. Στο 47΄ και μετά την επίτευξη τέρματος από την πλευρά της γηπεδούχου, οπαδοί της πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο «δυναμιτάκια» και καπνογόνα. Η ίδια συμπεριφορά εκ μέρους των οπαδών της γηπεδούχου εκδηλώθηκε και στις καθυστερήσεις του αγώνα και οι ρίξεις των προαναφερόμενων υλικών έγιναν κατά ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο ύστερα από αποβολή του. Μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί της γηπεδούχου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους διαιτητές, επιχειρώντας να τους προπηλακίσουν, κάτι που αποφεύχθηκε με τη συνδρομή των μελών της διοίκησης του Δωτιέα και τη συνδρομή αστυνομικής δύναμης που είχε κληθεί προς τούτο.

-Στην ομάδα Κεραυνός Παραποτάμου επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί στη διάρκεια του αγώνα Κίσσαβος Συκουρίου – Κεραυνός της 8-4-2012, εκπρόσωπός της εξύβρισε τον διαιτητή. Στον συγκεκριμένο παράγοντα επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα.

-Στην ομάδα Όλυμπος Γόννων επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα Όλυμπος – Σ.Σ. Ραψάνης της 8-4-2012, οπαδός της μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη λήξη του α΄ ημιχρόνου, κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή και κλώτσησε την πόρτα των αποδυτηρίων.

Η ομάδα Άρης Χαράς απαλλάχτηκε από κάθε αποδιδόμενη κατηγορία.


Ποινές σε εκπροσώπους ομάδων

-Στον προπονητή της ομάδας Δωτιεας Αγιάς επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, γιατί αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα Δωτιέας – Δόξα Αργυροπουλίου της 7-4-2012, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.


ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΓΑΝΟΣ Θ., Δόξα Αργυροπουλίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΙΜΟΥΛΗΣ Α., Δωτιέας Αγιάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΡ., Κεραυνός Παραποτάμου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΣΑΜΑΡΑΣ Β., Ελευθεριακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ Χ., Δάφνη Γλαύκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

MARJUS H., Δήμος Αρμενίου, εξύβριση των Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ Δ., Δόξα Ραχούλας, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΚΑΡΑΝΗΣ Α., Όλυμπος Γόννων, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ Κ., Σ.Σ. Ραψάνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΝΤΙΝΤΗΣ Θ., Σ.Σ. Ραψάνης, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΠΑΛΑΣΚΑΣ Ε., Σταυραετός, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΚΟΥΝΗΣ Γ., Ακαδημία Φαρσάλων, εξύβριση διαιτητή έργω και λόγω, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΖΩΓΚΟΣ Π., ΑΟ Καλαρρυτών, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Ε., ΠΟ Μ. Ελευθεροχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt