.:: Larisa Goal ::. Ένα ημίχρονο αρκούσε για τον Αετό Μακρυχωρίου…
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
21 Οκτώβριος 2021

Ένα ημίχρονο αρκούσε για τον Αετό Μακρυχωρίου…

Προβολές: 2231

alt

Ένα ημίχρονο αρκούσε για τον Αετό Μακρυχωρίου…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ τσέκαρε και ο Αετός Μακρυχωρίου μιας και πέρασε νικηφόρα από το βοηθητικό της Γιάννουλης επικρατώντας της Δόξας Βαλανίδας με 4-0.

alt

Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες και αυτό φάνηκε καθαρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με το συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα να δείχνει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής απέναντι στη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

alt

Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Βαγγέλη Μάνου και παρά τις σημαντικές απουσίες, κατέβαλλαν φιλότιμες προσπάθειες απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

alt

Έβαλε τις βάσεις από το α΄μέρος…

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τον Ηρακλή Γκιουρσάνη μόλις στο 2΄να «κεραυνοβολεί» τον Μελετιάδη, με τη μπάλα να βρίσκει και το οριζόντιο δοκάρι μετά από ωραία προσπάθεια του Παϊτέρη κάνοντας το 0-1.

alt

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα και στο 19΄μετά από κακή εκτίμηση του αντίπαλου πορτιέρο γράφοντας το 0-2 και στο 30΄ο Νίκος Μάντζαρης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλτάνη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές για να σκοράρουν με τους Μπρακαμόντε (21΄) και Παπαδόπουλο (42΄) με τους αμυντικούς της Βαλανίδας να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή.

alt

Τυπική διαδικασία η επανάληψη…

Η επανάληψη αποτέλεσε τυπική διαδικασία με τον Αετό να φτάνει και σε ένα τέταρτο τέρμα στο 67΄με τον Βαϊο Μαλάκο με δυνατό σουτ να διαμορφώνει το τελικό 0-4.

alt

Και ο Παϊτέρης είχε ένα καλό σουτ στο 65΄το οποίο απομάκρυνε ο πορτιέρο της Δόξας ενώ ο Θώμος απείλησε με αξιώσεις στην εστία του Αετού λίγο νωρίτερα αλλά ο Πατέτσιος ήταν σε ετοιμότητα.

Η διαιτησία

alt

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Αντωνίου που είχε βοηθούς τους Δημήτρη Μίχο και Μίλτο Μπουρονίκο.

ΒΑΛΑΝΙΔΑ (Β. Μάνος):

alt

Μελετιάδης, Βαρσάμης (58΄Καραπατσακίδης), Μουταφίδης, Αδάμου, Τσαμούρας, Γκαλαφάγκας, Ρακιντζόγλου (73΄Δαούλας), Θώμος, Παλάντζας Ν., Δεμερτζής, Βαλιώτης.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας):

alt

Πατέτσιος, Παϊτέρης, Μαλάκος, Σιάτρας, Κουμπούρας, Αλτάνης (63΄λ.τ Κατσαμάγκας), Γκιουρσάνης, Παπαδόπουλος, Μάντζαρης, Κολοβός, Μπρακαμόντε (46΄ Μητάκος).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt