.:: Larisa Goal ::. «Αδέρφια μου, αλήτες, πρωτοπόροι (Νο 2)»!!!
Αρθρογραφία - Σχόλια
12 Νοέμβριος 2019

«Αδέρφια μου, αλήτες, πρωτοπόροι (Νο 2)»!!!

Προβολές: 2074

alt

«Αδέρφια μου, αλήτες, πρωτοπόροι (Νο 2)»!!!

«Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά κι εγώ σαν κι εσάς στους ανέμους γυρεύω χαμένα φιλιά…» τραγουδούσε κάποτε ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος και εμείς θα παρερμηνεύσουμε τους στίχους για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, αναφέροντας «Αδέρφια μου, αλήτες, πρωτοπόροι».

Η Δόξα Ραχούλας ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο του νεανικού Προμηθέα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο νεαρός τεχνικός Αποστόλης Τσιανάκας που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «νερατζούρι» μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν, φροντίζει να δίνει το κάτι παραπάνω στη Δόξα που συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην ανοδική πορεία της ομάδας.

Στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ, ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων πάει με σπασμένα… φρένα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μετρώντας πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς.

alt

Ο Βασίλης Τσιανάκας συνεχίζει με τη σειρά του στον πάγκο από την περσινή σεζόν, προσφέροντας σημαντικό έργο στους «ροσονέρι», με τα πρώτα του δείγματα γραφής να είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Δύο αδέρφια που έχουν βάλει με τη σειρά τους το στίγμα του στο λαρισινό ποδόσφαιρο χρόνια τώρα, έχοντας φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΛ και όλες αυτές τις εμπειρίες και τα βιώματα τα κουβαλάνε μαζί τους και τα μεταδίδουν σωστά στους παίκτες τους. Οπότε μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία που διαγράφουν στις ομάδες τους...

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt