.:: Larisa Goal ::. Σπουδαία τρίποντα για Βλαχογιάννι και Αργυροπούλι…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
22 Απρίλιος 2018

Σπουδαία τρίποντα για Βλαχογιάννι και Αργυροπούλι…

Προβολές: 1425

alt

Σπουδαία τρίποντα για Βλαχογιάννι και Αργυροπούλι…

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της σωτηρίας πέτυχε η Δόξα Βλαχογιαννίου μιας και επιβλήθηκε με 3-2 του Αετού Αμυγδαλέας που απομακρύνθηκε κι άλλο από την είσοδο για τα πλέι οφ (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α΄ΕΠΣΛ).

Σε μια αναμέτρηση όπου οι Βλαχογιαννίτες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και στο 30΄ο Γιώργος Μπαντής αξιοποίησε την πάσα του Αθανασούλη και έκανε το 1-0 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 45΄με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ πέτρυχε το 2-0.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 64΄ο Θύμιος Αθανασούλης με ωραίο σουτ μετά από πάσα του Φακίτσα Σ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 με δράστες τους Βασίλη Φούντα (85΄με πέναλτι) και Γιάννη Αντωνόπουλο (90΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ).

Η ομάδα της Δόξας αφιερώνει τη νίκη αυτή στον Νίκο Μάρκου που αποχωρεί από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους και τον ευχαριστεί ολόθερμα για την σημαντική προσφορά του στον σύλλογο, ένας παίκτης που κέρδισε τους πάντες με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Δραγατσίκης, Καλογιάννης, Ιγγλέζος(77΄ Γεωργούλης), Μάρκου, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (63΄ λ.τ Πάτσης), Φακίτσας Σ., Μπαντής, Βίδρας (66΄λ.τ Θανασούλης).

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Αμπατζίδης, Παραφέστας (80΄Γραμμένος), Ντιντής, Αντωνόπουλος, Κλούρας, Ανδριανόπουλος, Κυριακόπουλος (60΄Ανδριανόπουλος), Καρβούνης (75΄Σάρα), Γαρυφαλλόπουλος (46΄Φούντας).

 

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ 2

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 0

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είναι το απόλυτο αφεντικό στο γήπεδο του και το επιβεβαίωσε και απέναντι στη Δήμητρα Γιάννουλης κερδίζοντας την με 2-0 και παραμένει έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 55΄με ωραίο σουτ του Βαγγέλη Ζηρδέλη να κάνει το 1-0.

Τη νίκη του Οικονόμου σφράγισε… στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Δημήτρης Τόλιος με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς θυμίζοντας λίγο από τον Χριστοδουλόπουλο της ΑΕΚ απέναντι στην ΑΕΛ με εντυπωσιακό ψαλίδι μετά από σέντρα ακριβείας του Νάνου.

Από τη μεριά τους οι Γιαννουλίτες που στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, απείλησαν κυρίως με τους Κατσαμάγκα και Τσαρούχα.

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Παπαγεωργίου (17΄λ.τ Δραχαλίβας, 69΄Λεβέντης), Κολιός, Κουμπούρας, Γκαμπέτας (60΄Ντούφας), Πούτας, Χάμος, Καραλούλης (46΄Σαπάκος), Ζηρδέλης, Τόλιος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Μπαμπάλης, Εμμανουήλ, Θώμος, Σέτζας, Κατσαμάγκας, Γκαλγκανόπουλος (85΄Τσουμάνης), Μάτος (79΄ Σαμαράς), Τσαρούχας, Παπαγιαννούλης.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 1

ΒΟΥΝΑΙΝΑ 0

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 επικράτησε ο Ηρακλής Λάρισας της Α.Ε. Βούναινα και συνεχίζει τη μάχη της ανόδου.

Επιστροφή στις νίκες για τους «κυανόλευκους» και μάλιστα συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση, με τον Λευτέρη Μπάμη στο 60΄με κεφαλιά να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Οι νικητές απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ, με τον Φορτομάρη να έχει δοκάρι στο 75΄ενώ στο 48΄ο Ζαφειρίου δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζεϊμπέκη από την άσπρη βούλα.

Από το 55΄οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ξαφάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Μπάμης, Νάστας (85΄Φώτος), Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης (80΄Πίρε), Ζαφειρίου (90΄Φουρίκης), Αποστόλου (90΄Χρηστίδης).

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Τσανάς, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Ξαφάρας Μερτζανίδης Η., Καρέντζος, Νταναβάρας, Χριστοδούλου Κ., Καζάνι Κ., Μερτζανίδης Φ.

Έπαιξαν και οι: Γιουρούκης και Ραπτόπουλος.

 

ΛΑΡΙΣΑ 2012 3

Π.Ο.Ε 2

Η Λάρισα 2012 συνεχίζει την ανοδική της πορείας μιας και υπέταξε και τον αξιόμαχο Π.Ο.Ε επικρατώντας με 3-2 και μάλιστα με εντυπωσιακή ανατροπή!

Μετά από ένα φτωχό σε θέαμα α΄μέρος, η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και στο 48΄ο Κώστας Τσιάκος έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του κάνοντας το 1-0.

Οι Ελασσονίτες απάντησαν και μάλιστα δις και στο διάστημα (55΄, 65΄) πέτυχαν δύο τέρματα για το 1-2.

Όμως το παιχνίδι είχε πολύ «ψωμί» ακόμα και στο 77΄ο Δημήτρης Μανακούσιος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού) έφερε το ματς στα ίσια και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιώργος Ξέρας πέτυχε την ολική ανατροπή για το τελικό 3-2.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαζήσης (46΄λ.τ Παπαϊωάννου), Φλώρος Παντ. (65΄Μανακούσιος Δ.), Φλώρος Β., Μανακούσιος Θ. (70΄Φλώρος Αντ.), Φλώρος Παντ. (65΄ Μανακούσιος Δ.), Σελήνης, Μολάς, Τσιάκος, Κίτσος Δ., Μπέης (60΄Μπόντε), Ξέρας.

 

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 1

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 1

Ο Νίκος Γούτος ήταν αυτός που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Δωτιέα Αγιάς καθώς βρήκε δίχτυα στο 88΄στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Τύρναβο.

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο για να παιχθεί ποδόσφαιρο, οι Τυρναβίτες που βρίσκονται σε καλό φεγγάρι τελευταία, πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 74΄με φοβερό σουτ του Μιχάλη Γκαντρή αλλά δεν αρκούσε, με τον Μαυροδήμο να έχει δοκάρι στο 90΄.

Οι Αγιώτες από τη μεριά τους τα έχουν με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κουκούλη καθώς τους ακύρωσε δύο γκολ ως επιθετικά φάουλ όπως υποστήριξαν.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Παππάς, Σούλι, Τσακάλι, Μαλάκος (60΄Γούτος Ν.), Ντακούλας, Φλέγκας, Τσατσαλίδης, Μπέτσιος (80΄Γούτος Β.), Τσιρογιάννης, Υφαντής (70΄Χαλάτσης).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Ν. Αλεξούλης): Παναγιωτόπουλος (30΄λ.τ Γραβάνης), Λιάκος, Μπάκος (79΄Ντουνούδης), Γαλάνης, Αυλογιάρης, Μαυροδήμος, Νάτσης, Πατσιωτός (60′ Καραλής), Καλέσης, Τζιόλας, Γκαντρής.

 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 3

ΣΜΟΛΙΚΑΣ 1

Η Δόξα Αργυροπουλίου ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Σμόλικα στο σπουδαίο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής, ανέβηκε στην τρίτη θέση και εδραίωσε για τα καλά την είσοδο της στα πλέι οφ.

Αναμέτρηση στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσής και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε στο 18΄ο Δημήτρης Κόκορας και στο 57΄ο Αποστόλης Τσιάγκος αξιοποίησε την ωραία σέντρα του Ζάχου για το 2-0.

Ο Κακαβίτσης μείωσε προς στιγμήν στο 70΄σε 2-1 αλλά στο 81΄ο Αποστόλης Ταρταμπούκας σφράγισε… τη μεγάλη νίκη της Δόξας γράφοντας το τελικό 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 79΄ο Κακαζούκης αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα άουτ ενώ στο 70΄αποβλήθηκε ο Κολοβός με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον νεαρό Κατσαρό να έχει δοκάρι στο 25΄.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Α. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Κακαζούκης, Καφφές, Περήφανος, Σαϊτης, Μπαχτσιβάνος, Ταρταμπούκας (88΄ Ματθαίου), Κόκορας (85΄Γκαραγκούνης Λ.), Ζάχος, Ραμάι, Τσιάγκος.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Κολοβός, Τσιρογιάννης (65΄Τεκέδης), Ταστεμερίδης (72΄Γκαλμπογκίνης), Κατσαρός (65΄Ζιώγας), Τάχας, Βενέτης, Κακαβίτσης, Λιούσκας.

 

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 3

ΣΥΚΟΥΡΙΟ 0

Αυτή τη φορά ο Φαλανιακός εμφανίστηκε αποφασιστικός στη εντός έδρας αναμέτρηση με το Συκούριο και επικράτησε με 3-0 και συνεχίζει να μάχεται για τη σωτηρία του.

Ματς που διεξήχθη σε βαρύ κλίμα μετά τον άδικο χαμό του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας Αντώνη Λυγούρα ο οποίος διετέλεσε και δήμαρχος αλλά και κοινοτάρχης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ άπαντες του αφιέρωσαν τη νίκη αυτή.

Μιχάλης Δημητρέλης (33΄) και Γιώργος Λεσάι (13΄, 89΄) ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς είχαν τρελά κέφια και έβαλαν την υπογραφή τους.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Μαχαίρας (78΄Πανταζής Η.), Φατούρας, Κολοβός, Ιωαννίδης (72΄Σουλιώτης), Βαρσάμης, Πανταζής Γ. (87΄Βουγιατζής), Μπλέντι (46΄Πάνου), Δημητρέλης, Λεσάι, Λυγούρας Β.

Συλλυπητήρια Φαλανιακού για Λυγούρα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Φαλανιακού με αφορμή τον χαμό του Αντώνη Λυγούρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Φαλανιακός εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Λυγούρα, πρώην Δημάρχου δ. Γιάννουλης, Προέδρου κ. Φαλάνης, εκπαιδευτικού και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Φαλανιακού, που έφυγε σε ηλικία 63 ετών. Καλό ταξίδι...».

 

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 4

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1

Ευρεία νίκη με 4-1 σημείωσε ο Δαμασιακός καθώς συνέτριψε την ουραγό Αστραπή Νέας Πολιτείας με το ευρύ 4-1 και ξέφυγε κι άλλο από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Ο Πέτρος Τσεκούρας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς σκόραρε δις (60΄, 65΄) ενώ σκόραραν και οι Λούτσος (55΄) και Τσιάλτας (80΄με πέναλτι που κέρδισε ο Λούτσος).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Γεωργατζιάς (75΄Μπακαϊμης), Δούκας, Ντόκος (80΄Δεληχάς), Μόκας, Ιωαννίδης, Τσιάλτας, Σουγλής Κ. (60΄Μούτσιος), Τσεκούρας, Μουσιάρης, Λούτσος.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Β. Μπρισίμης): Πραγκαφίλης, Βουβουσίρας, Χλωρός, Κατσιάνος, Σιώκας, Αντωνόπουλος (60' Πράπας), Μπέτσης (80' Σιάρκος), Πουρνάρας, Σκουλίδης, Σκόμπας, Τόπης (58' Δοξαριώτης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt