.:: Larisa Goal ::. «Δεν κρίνουμε τους παίκτες από μια εμφάνιση…»
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
27 Απρίλιος 2011

«Δεν κρίνουμε τους παίκτες από μια εμφάνιση…»

Προβολές: 1800

alt

«Δεν κρίνουμε τους παίκτες από μια εμφάνιση…»

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που σαφώς και θέλαμε να το κερδίσουμε, χρησιμοποιήσαμε κάποια νέα πρόσωπα προκειμένου να προσφέρουν στην ομάδα αλλά και γενικότερα το πόσο μπορούν να προσφέρουν για το απώτερο μέλλον κι αν έχουν τα φόντα να μεταπηδήσουν σε μεγαλύτερες ομάδες.

Για μένα δεν κρίνονται τα παιδιά αυτά που δουλεύουμε μαζί ένα και δύο χρόνια με μια εμφάνιση, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά αφού προσπάθησαν και αν με πίκρανε κάτι αυτό είναι το γεγονός πως δεν έδειξαν το ανάλογο πάθος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Λογικό και επόμενο είναι όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, να υπάρχει ένας εφησυχασμός στους ποδοσφαιριστές και αυτό ίσως δεν υπήρχε και η διάθεση για δυνατό ποδόσφαιρο. Στο α΄μέρος θεωρώ πως ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και από την άλλη δε νομίζω πως ο Φωκικός ήταν καλύτερος από εμάς αλλά ευτύχησε να πετύχει το γκολ μετά από μια ολιγωρία της άμυνας μας και πήρε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Φωκικό για την είσοδο του στα πλέι οφ. Τώρα όσον αφορά τη δική μας την ομάδα, ακολουθεί το ρεπό και ένα παιχνίδι ακόμα, κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και θα επιδιώξουμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τη χρονιά».

 

Σχετικά με το μέλλον του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο του Τυρνάβου μιας και μας είχε παρέπεμψε στις μέρες του Πάσχα δήλωσε: «Να περάσει η Κυριακή του Θωμά και βλέπουμε…»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΑΠΗΣ

«Ήρθε και η δική μας Ανάσταση…»

«Ήρθαμε εδώ με σκοπό να παίξουμε έναν «τελικό» μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα που είχαμε στην έδρα μας αλλά μετά την Ανάσταση του Κυρίου, έγινε Ανάσταση και για εμάς. Πιστεύω πως η ομάδα μου και παρά το άγχος που είχαμε και όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο το αντιλαμβάνεται αυτό, καταφέραμε να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα, ένα τρίποντο που μας κρατάει ζωντανούς για τη μάχη στα πλέι οφ. Θέλω να συγχαρώ τον Τύρναβο για την άψογη φιλοξενία του, να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη. Συνεχίζουμε ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα μιας και έχουμε το ρεπό την τελευταία αγωνιστική και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο την Κοζάνη στην έδρα μας. Από τις 14 Φεβρουαρίου που ανέλαβα την ομάδα έχουμε να κερδίσουμε στην έδρας μας, αρκετά δώρα έχουμε κάνει στους αντιπάλους μας, καιρός να κάνουμε και εμείς ένα στον εαυτό μας και είναι πολύ σημαντικό το επίτευγμα αυτό τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο αλλά και για την πόλη της Άμφισσας. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας…»

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt