.:: Larisa Goal ::. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ: «Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα…»
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
02 Μαϊ 2011

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ: «Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα…»

Προβολές: 1719

alt

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ:

«Ανταποκριθήκαμε  στις απαιτήσεις του  αγώνα…»

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Για μια ακόμη  φορά ο Τύρναβος επιβεβαίωσε πως  είναι μια ανταγωνιστική ομάδα  που μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο και ανάλογα έπραξε και  στην φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου

όπου μπορεί να γνώρισε την ήττα με 1-0 αλλά κέρδισε το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

 

alt

Σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα έβγαλαν και πάλι το καλό τους πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και διεκδίκησαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το θετικό είναι  πως οι παίκτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αυτό είναι  που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον  έμπειρο τεχνικό ο οποίος σχετικά  με το παιχνίδι δήλωσε:

«Δε μπορεί παρά να είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών καθώς ανταποκριθήκανε στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που τερμάτισε πέμπτη και διεκδικεί στα πλέι οφ την έξοδο της στην Ευρώπη.

Θεωρώ πως αντάξια  ήταν και η δική μας πορεία στον μαραθώνιο της Γ΄ Εθνικής αφού κατορθώσαμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο εξασφαλίζοντας σχετικά άνετα την παραμονή στην κατηγορία που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος. Ίσως όμως να μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά μιας και σε πολλά παιχνίδια οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς. Σε καμία περίπτωση δεν έχω κάποιο παράπονο αλλά αντίθετα εκτιμώ πως έχουμε βάλει γερές βάσεις για το απώτερο μέλλον στηριζόμενοι κατά κύριο λόγο σε νεαρά παιδιά της ευρύτερης περιοχής…»

Με  αντίπαλο τη Δήμητρα Γιάννουλης…

Ο Τύρναβος συνεχίζει  τις φιλικές αναμετρήσεις μιας και την Τρίτη 3 Μαϊου στις 17.15 στο γήπεδο της Γιάννουλης θα αντιμετωπίσει την τοπική Δήμητρα ενώ πιθανότατα την Πέμπτη 5 Μαϊου να αναμετρηθεί με τον Μαχητή Τερψιθέας χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί.

Πάντως οι ιθύνοντες  του συλλόγου κάνουν προσπάθειες  να «κλείσουν» φιλικό με δυνατό αντίπαλο μιας και την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαϊου θα κάνει το ρεπό του και μάλιστα έχουν έρθει σε επαφές με διάφορες ομάδες (ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Καβάλα).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt