.:: Larisa Goal ::. Πανάξιος πρωταθλητής ο Μύτικας Καλυβίων!!!
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
28 Απρίλιος 2024

Πανάξιος πρωταθλητής ο Μύτικας Καλυβίων!!!

Προβολές: 335

alt

Πανάξιος πρωταθλητής ο Μύτικας Καλυβίων!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Μύτικας Καλυβίων πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από το Δασοχώρι καθώς επικράτησε της τοπικής ομάδας με το εμφατικό 6-0 και εξασφάλισε έτσι και τον τίτλο του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ, δύο στροφές πριν πέσει η αυλαία.

alt

Σε μια ονειρεμένη χρονιά για τους «μπλε» του Σάκη Γεροφωκά που έκαναν μεγάλη προσπάθεια και πραγματικά αξίζουν πολλά εύσημα σε όλους τους συντελεστές της σημαντικής αυτής επιτυχίας.

alt

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Μύτικα ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική μέρα τον Λάμπρο Γκόλτσιο ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων!

alt

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 8΄ο Γκόλτσιος με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Νταμπώση Στ. και στο 20΄ο ίδιος παίκτης με πλασέ πέτυχε το 0-2.

alt

Στο 22΄ήταν η σειρά του Στέργιου Νταμπώση με εξαιρετικό σουτ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και το α΄μέρος ολοκληρώθηκε και με ένα τέταρτο τέρμα με δράστη και πάλι τον Γκόλτσιο μετά από πάσα του Μανίκα.

alt

Η επανάληψη αποτέλεσε τυπική διαδικασία, με τους πρωταθλητές να σημειώνουν άλλα δύο τέρματα με τους Γκόλτσιο (55΄ με έξοχη λόμπα) και Αντώνη Νταμπώση (60΄), για το τελικό 0-6.

alt

Η διαιτησία

alt

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Θοδωρής Κοντογιώργος που είχε βοηθούς τους κ.κ. Κακάνη και Κοντονάσιο.

ΔΑΣΟΧΩΡΙ:

alt

Μενόγλου, Τσιάρας, Δάμτσιας, Κωστούλης, Τανάγιας, Κόμης, Ζαμπούλης, Παπανικολάου, Ζαχαράκης, Αθανασόπουλος, Δημουλός.

ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Σ. Γεροφωκάς):

alt

Παπανικολάου, Γκαβαλιάγκας, Καϊμακάμης, Νταμπώσης Β., Σκαμπαρδώνης, Νάκας, Γκόλτσιος, Μπαλούκας, Μανίκας, Νταμπώσης Αντ., Νταμπώσης Στ.

alt

alt

 

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt