.:: Larisa Goal ::. Γιορτή του ποδοσφαίρου ο τελικός…
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
08 Μαϊ 2024

Γιορτή του ποδοσφαίρου ο τελικός…

Προβολές: 859

alt

Γιορτή του ποδοσφαίρου ο τελικός…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στα γραφεία της Ένωσης η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου για τον 51ο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ, με φιναλίστ τις ομάδες της Α.Ε. Κιλελέρ και του Σμόλικα Φαλάνης που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Μαϊου στις 17:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Την συνέντευξη άνοιξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δ. συγχαίροντας τις δύο ομάδες για την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό, επισημαίνοντας επιπλέον ότι ο φετινός τελικός έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί εμφανίζονται στον τελικό δύο πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες οι οποίες βίωσαν πολλά μετά τις καταστροφικές πλημμύρες αλλά κατάφεραν να σταθούν γερά στα πόδια τους.

Και μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά η συμμετοχή των δύο αυτών ομάδων αποδεικνύει πως υπάρχει ανταγωνισμός και η υπόθεση Κύπελλο δεν είναι «μονοπώλιο» ενώ στο ίδο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου, Χρήστου Μπαχτσιβάνου.

alt

Από εκεί και πέρα για λογαριασμό της Α.Ε. Κιλελέρ, μίλησαν ο πρόεδρος Χρήστος Φτάρας, ο προπονητής Κώστας Κατσάρας και ο αρχηγός Δημήτρης Χασομέρης ενώ για λογαριασμό του Σμόλικα τοποθετήθηκαν, ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Ντριγκόγιας, ο προπονητής Νίκος Χρόνης καθώς επίσης και ο αρχηγός της ομάδας, Αποστόλης Πολύζος, με κοινή ευχή να πραγματοποιηθεί μια αναμέτρηση γιορτή για το ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος.

alt

Η διαιτησία

Κατά τη διάρκεια της Σ/Τ μίλησε ο διαιτητής της αναμέτρησης Μάκης Μπουρουζίκας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την Ε.Δ./ΕΠΣΝΛ για την ευκαιρία που του δίνεται να διαιτητεύσει έναν τελικό κυπέλλου αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, υποσχέθηκε ότι τόσο αυτός όσο και όλη η διαιτητική ομάδα θα προσπαθήσουν να συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή την γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού.

Η διαιτητική ομάδα εκτός του Μπουρουζίκα. αποτελείται από τους Δημήτρη Μίχο (α’ βοηθό), Δημήτρη Κοτούμπα (β’ βοηθό) και Κώστα Ακρίβο (4ος διατητής) ενώ παρατηρητές ορίσθηκαν οι Κώστας Πατσιούρας και Βαϊος Καραφέρης

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αμοιβές των διαιτητών θα δοθούν στο Ταμείο Αρωγής της ΕΠΣΛ.

Έπαθλο και από τη Macron

Η αθλητική εταιρεία Macron που αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς της ΕΠΣΛ και ιδιαίτερα του θεσμού του Κυπέλλου, θα απονείμει στον νικητή του τελικού, πέντε μπάλες και μια δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt