.:: Larisa Goal ::. Ο Καραλής τα έκανε όλα…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
29 Μάρτιος 2014

Ο Καραλής τα έκανε όλα…

Προβολές: 1162

alt

Ο Καραλής τα έκανε όλα…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Κώστας Καραλής ήταν ο παίκτης «κλειδί» για τη νέα μεγάλη επιτυχία της Συκέας καθώς σκόραρε δις και την οδήγησε στη νίκη με 2-1 κόντρα στον Τοξότη που τα προβλήματα με τους τραυματισμούς δεν τον αφήνουν να αγιάσει.

alt

Μια νίκη που διατηρεί τους «κιτρινόμαυρους» του Δημήτρη Στάθη σταθερά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας μάλιστα και πολύ καλά στοιχεία.

Όσο για το νεανικό συγκρότημα του Χρήστου Γκάτα η αλήθεια είναι πως ξύπνησε αργά αλλά από την αρχή της χρονιάς το δέρνει η κακοδαιμονία με τις σημαντικές απουσίες (Σούμας, Τάκε, Μαύρος) και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Μόλις στο 1΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από προσπάθεια του Τσακνάκη με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Καρατζιόλη αλλά ο Τσανάς που ανέλαβε την εκτέλεση προσπάθησε να σκοράρει α λα Πανένκα αλλά ο Τσουρής απέκρουσε τη μπάλα.

alt

Στο 29΄ο Καραλής βρέθηκε σε θέση βολής και με δυνατό βολέ έκανε το 0-1 ενώ στο 45΄ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μετά από χτύπημα φάουλ του Καρατζιόλη πέτυχε το 0-2.

Στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα αφυπνίστηκε και στο 58΄μείωσε σε 1-2 με τον Τσέλα αλλά ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι και παρά τις όποιες προσπάθειες.

Η Συκέα τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Καραλής στο 90΄για λάκτισμα αντιπάλου.

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Γιάννη Ρεντόπουλου που είχε βοηθούς τους κ.κ. Τσαπράζη και Ζάχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας):

alt

Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπαρτής, Ντόντος, Κίτσιος (46΄Ταμανάκιας, 70΄Ρίζος) Κουδουμάκης (32΄ λ.τ Παππάς), Τσανάς, Πεζής, Μπαλογιάννης, Τσέλα.

ΣΥΚΕΑ (Δ. Στάθης):

alt

Τσουρής (70΄Ξεσφίγγης), Κολιούμπας, Κουζιώνης, Βασιλόπουλος (53΄Λάζος), Παλάσκας Γ., Τάχατος, Ζιώζιας, Παληγιάννης, Καραλής, Λέτσιος, Καρατζιόλης (81΄Καρασίμος).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt