.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-30η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
02 Απρίλιος 2014

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-30η αγωνιστική)…

Προβολές: 1585

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-30η αγωνιστική)

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή την εβδομάδα το “larisagoal παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΑΡΗΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ

(Λαρισαϊκός)

alt

Ήταν η βασική αιτία που ο Λαρισαϊκός κατάφερε να φύγει αλώβητος… από το Ζάππειο καθώς όλες οι επιθέσεις των παικτών της Α.Ε. Βούναινα σταματούσαν πάνω του. Εξαιρετικός αν μη τι άλλο και δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται αφού είναι μετρ στο είδος του…


2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΙΟΥΜΠΑΣ

(Συκέα)

alt

Αστείρευτες δυνάμεις από τον δεξιό οπισθοφύλακα της Συκέας αφού έτρεξε πάρα πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε προσωπικές μονομαχίες αλλά και φάουλ και γενικότερα ήταν κάτι παραπάνω από θετικός.


3. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

(Γλαύκη)

alt

Ο δυναμικός αμυντικός της Γλαύκης περνάει περίοδο εντυπωσιακή φόρμας και το επιβεβαίωσε και στη νικηφόρα αναμέτρηση με το Συκούριο καθώς όχι μόνο καθάρισε… τα πάντα στα μετόπισθεν αλλά χάρη στη δική του κεφαλιά οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στο σκορ σε μια καθοριστική αναμέτρηση γι’ αυτούς.


4. ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Το έχουμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές φέτος πως είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της φετινής Αστραπής και το επιβεβαίωσε και στο νικηφόρο παιχνίδι με την Αμυγδαλέα όπου πέρα από τα ανασταλτικά του καθήκοντα όπου ήταν άψογος, βοήθησε και στην επίθεση σκοράροντας δις και μάλιστα με ισάριθμες κεφαλιές.


5. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΓΛΗΣ

(Δολιχιακός)

alt

Ο αρχηγός του Δολιχιακού έκανε κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και μπορεί να μην βρήκε δίχτυα αλλά έκανε όλα τα υπόλοιπα, σπρώχνοντας τους συμπαίκτες του στη μεγάλη αυτή νίκη επί των Αγίων Αναργύρων. Και πραγματικά σε τέτοια ματς αποδεικνύει γιατί δικαιωματικά φοράει το περιβραχιόνιο…


6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Αθόρυβος όπως πάντα αλλά με ουσία στο παιχνίδι του ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας έδωσε και πάλι πολύτιμες λύσεις στους «πορτοκαλί» που πάνε βουρ για τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Και φυσικά ο ίδιος από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στη Νέα Πολιτεία, η αλήθεια είναι πως έχει βοηθήσει πολύ.


7. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

(Ραχούλα)

alt

Ήρθε από τον πάγκο και έδωσε τη λύση στη Δόξα Ραχούλας καθώς χάρη στα δύο δικά του τέρματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ανέτρεψε τα δεδομένα και χάρισε μια ανέλπιστη νίκη στην ομάδα του απέναντι στην αξιόμαχη Νίκη Νίκης. Πολυεργαλείο που δίνει λύσεις παντού και πάντα.


8. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ

(Γλαύκη)

alt

Μπορεί αυτή τη φορά να μην βρήκε δίχτυα αλλά έκανε απίστευτη δουλειά μέσα στο γήπεδο αφού από τα δικά του πόδια ξεκινούσαν όλες οι επιθετικές προσπάθειες των «πράσινων». Ένας παίκτης «κλειδί» για τη μέχρι τώρα συγκλονιστική πορεία που διαγράφει η φετινή Δάφνη Γλαύκης.


9. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

(Συκέα)

alt

Ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην εκτός έδρας επιτυχία τη Συκέας κόντρα στον Τοξότη. Πέτυχε και τα δύο γκολ των «κιτρινόμαυρων» και έδειξε τον δρόμο για τη νίκη, έκανε πολύ δουλειά στη γραμμή κρούσης βάζοντας δύσκολα στην άμυνα της λαρισινής ομάδας αλλά δυστυχώς για τον ίδιο τα χάλασε… στο φινάλε με την ανόητη αποβολή του για λάκτισμα αντιπάλου.


10. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

(Βουκεφάλας)

alt

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε την περίοδο φορμαρίσματος που διανύει και στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Δήμητρα Αγιάς μιας και είχε συμμετοχή σε όλες τις φάσεις με απολογισμό ένα γκολ, δύο δοκάρια αλλά και χαμένες ευκαιρίες. Και ο ίδιος φροντίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία…


11. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

(Ροδιακός)

alt

Εξαιρετικός σε ένα ακόμη παιχνίδι με τη φανέλα της «μαύρης θύελλας» κι ας είχε πιο εύκολο έργο απέναντι τους νεαρούς παίκτες της Αναγέννησης Φαρσάλων. Γιατί εδώ που τα λέμε σε κάθε ματς από την αρχή της χρονιάς τα δίνει όλα εντός γηπέδου και φροντίζει να διακρίνεται.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΗΣ

(Δολιχιακός)

alt

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τον Δολιχιακό απέναντι στους Αγίους Αναργύρους, μια επιτυχία που έφερε την υπογραφή του σπουδαίου αυτού τεχνικού που ακούει στο όνομα Κώστας Καζάκης. Ένας προπονητής που το κατέχει καλά το τόπι χρόνια ολάκερα τώρα και όπου κι αν έχει εργασθεί, έχει προσφέρει έργο…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt