.:: Larisa Goal ::. Το όνειρο πήρε σάρκα και οστά για τη Λάρισα 2012!!!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
20 Μαϊ 2016

Το όνειρο πήρε σάρκα και οστά για τη Λάρισα 2012!!!

Προβολές: 1413

alt

Το όνειρο πήρε σάρκα και οστά για τη Λάρισα 2012!!!

Η Λάρισα 2012 μέσα σε μια τετραετία κατάφερε από τα τάρταρα… της Γ΄ΕΠΣΛ, να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια της Α΄ΕΠΣΛ μετά από μια συγκλονιστική χρονιά στον μαραθώνιο της Α1 όπου και συνοδεύτηκε με την απίστευτη αυτή άνοδο.

Και μπορεί πολλοί να μην το πίστευαν αυτό, όχι όμως και ο εμπνευστής αλλά και δημιουργός αυτής που ακούει στο όνομα Ευθύμιος Φλώρος ο οποίος βάζοντας πάνω απ’ όλα την αγάπη και το μεράκι για κάτι καλό, κατάφερε να πετύχει κάτι μοναδικό.

alt

Σημαντικό μερίδιο στην τεράστια αυτή επιτυχία έχουν τόσο ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Αργυρούλης ο οποίος πρόλαβε να βάλει το στίγμα του, όσο και ο προκάτοχος του Θοδωρής Στεργιάδης ο οποίος κατάφερε να βάλει γερά θεμέλια καθώς επίσης και οι παίκτες που ήταν ενωμένοι σαν μια γροθιά. Και να στα αξιοσημείωτα είναι πως οι «βιόλα» ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και με -2 βαθμούς από την περσινή περίοδο.

Όσο για τον φίλαθλο κόσμο, αυτός απέδειξε πως δεν αφήνει στιγμή από τα μάτια του την αγαπημένη σε όλους Λάρισα 2012 η οποία πάει πλέον γι’ άλλες πολιτείες και συνεχίζει να ονειρεύεται…


Η Λάρισα 2012 με αριθμούς…

Η Λάρισα 2012 τερμάτισε πρώτη στον μαραθώνιο της Α1 ΕΠΣΛ έχοντας συγκεντρώσει 66 βαθμούς (20 νίκες, 8 ισοπαλίες, 4 ήττες) και 70-28 τέρματα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση αλλά και την τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

alt

Ο Τσιάκος έκοψε πρώτος το νήμα…

Ο Κώστας Τσιάκος συγκλόνισε φέτος με την εξαιρετική του αγωνιστική παρουσία μιας και πέτυχε 19 τέρματα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «βιόλα».

19 γκολ: Τσιάκος Κ.

17 γκολ: Κίτσος Δ.

7 γκολ: Μάντζας, Παϊτέρης

3 γκολ: Σκέντζας Β., Νταής

2 γκολ: Φλώρος Παν., Στρατής, Ξαφάρας, Βασιλείου Χ.

1 γκολ: Φλώρος Παντ., Φλώρος Ν.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt